ροή ειδήσεων

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Με καταιγίδες η επιστροφή!Βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους θυελλώδεις άνεμοι και χαλάζι στη Μακεδονία και τη δυτική Ελλάδα - Χαλάει απότομα ο καιρός αύριο Δευτέρα του Πάσχα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές, τους θυελλώδεις ανέμους και τις χαλαζοπτώσεις εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η κακοκαιρία θα διαρκέσει ένα 24ωρο και από αυτήν θα επηρεαστούν κυρίως η δυτική και η βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν:

- αρχικά η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και βαθμιαία τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου με τη βελτίωση να αναμένεται από το βράδυ για την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.

- το μεσημέρι και το απόγευμα από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος.

Δείτε την εξέλιξη της κακοκαιρίας κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (σ.σ. οι ώρες είναι UTC που σημαίνει ότι για ώρα Ελλάδος υπολογίστε +2 ώρες)
Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε