επικαιρότητα

Ανακοίνωση του συλλόγου ΑΠΟΠΕΣ για τον υποσταθμό της ΔΕΗΑπό τον Aναπτυξιακό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο κατοίκων των συνοικιών Αγίου Νικολάου, Αγίου Δημητρίου και Αγίου Γεωργίου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Αγαπητοί Συμπολίτες, Ροδίτες και Ροδίτισες
Είναι δυνατόν ένα τέτοιο κτίριο που ξεκίνησε να γίνεται από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, στο ανατολικό μέτωπο απέναντι από τη νέα μαρίνα, να αποτελεί στοιχείο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της περιοχής μας και της πόλης μας ευρύτερα;Είναι δυνατόν να μιλάμε για διατηρητέο μνημείο όπως είναι αυτό της παλιάς ΔΕΗ όταν αυτό «καταβροχθίζεται» από ένα τέτοιου είδους κτίσμα;
Επειδή κάποιοι ίσως δεν έχετε αντιληφθεί το μέγεθος του, σας καλούμε να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω ογκοπλαστικές , φωτορεαλιστικές απεικονίσεις .Οι απεικονίσεις δείχνουν τον νέο υποσταθμό-κέντρο διανομής , που επιχειρούν να φτιάξουν στο συγκεκριμένο σημείο ,σε σχέση με το υφιστάμενο διατηρητέο μνημείο και τις γύρω από αυτό κατοικίες.

Τώρα όλοι γνωρίζουμε !
Τώρα είναι στην κρίση όλων μας !”

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/4/17, 10:41 π.μ.

    Τι ασυναρτησίες γράφουν αυτοί οι ανίδεοι άνθρωποι... Το ρούτερ στο σπίτι σας έχει περισσότερη ακτινοβολία από ο,τι ο υποσταθμος. Επίσης, μόνοι σας φτιάξατε μία μακέτα στον υπολογιστή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σιγά μην γίνει πιο μεγάλο και από το κτήριο της εφορίας. Προσπαθειτε να σταματήσετε το έργο ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΊ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΡΕΎΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα