ροή ειδήσεων

Γεννηματά από τη Σύμη: Ο Ερντογάν να σταματήσει τις προκλήσεις και να πολιτευτεί με σεβασμό



Στη Σύμη περιοδεύει από το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό και τοπικά στελέχη του κόμματος.


Η Φ. Γεννηματά έφτασε στο νησί, με το οποίο διατηρεί οικογενειακούς δεσμούς νωρίς το πρωί όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος Ελευθέριος Παπακαλοδούκας και αρκετοί κάτοικοι του νησιού και στην συνέχεια κατέθεσε στεφάνι, σε ανάλογο κλίμα συγκίνησης, στο μνημείο του πατέρα της.

Ακολούθησε σύσκεψη με κομματικά στελέχη ενώ στην συνέχεια πρόκειται να μεταβεί στο δημαρχείο του νησιού όπου είναι προγραμματισμένη σύσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Σύμης.

Στη συνέχεια πρόκειται να μεταβεί για προσκύνημα στην μονή του Πανορμίτη και το απόγευμα θα επιστρέψει στη Ρόδο, όπου την τρίτη βράδυ πρόκειται να πραγματοποιήσει ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο.

Μιλώντας για την Τουρκία, εξέφρασε την ευχή ο Ερντογάν να σταματήσει τις προκλήσεις και να πολιτευτεί με σεβασμό στις διεθνείς συνθήκες.

«Εμείς θέλουμε δημοκρατία και σταθερότητα στην Τουρκία και σχέσεις καλής γειτονίας, βασισμένες στο διεθνές δίκαιο.»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *