ροή ειδήσεων

Γεννηματά από τη Σύμη: Ο Ερντογάν να σταματήσει τις προκλήσεις και να πολιτευτεί με σεβασμόΣτη Σύμη περιοδεύει από το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό και τοπικά στελέχη του κόμματος.


Η Φ. Γεννηματά έφτασε στο νησί, με το οποίο διατηρεί οικογενειακούς δεσμούς νωρίς το πρωί όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος Ελευθέριος Παπακαλοδούκας και αρκετοί κάτοικοι του νησιού και στην συνέχεια κατέθεσε στεφάνι, σε ανάλογο κλίμα συγκίνησης, στο μνημείο του πατέρα της.

Ακολούθησε σύσκεψη με κομματικά στελέχη ενώ στην συνέχεια πρόκειται να μεταβεί στο δημαρχείο του νησιού όπου είναι προγραμματισμένη σύσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Σύμης.

Στη συνέχεια πρόκειται να μεταβεί για προσκύνημα στην μονή του Πανορμίτη και το απόγευμα θα επιστρέψει στη Ρόδο, όπου την τρίτη βράδυ πρόκειται να πραγματοποιήσει ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο.

Μιλώντας για την Τουρκία, εξέφρασε την ευχή ο Ερντογάν να σταματήσει τις προκλήσεις και να πολιτευτεί με σεβασμό στις διεθνείς συνθήκες.

«Εμείς θέλουμε δημοκρατία και σταθερότητα στην Τουρκία και σχέσεις καλής γειτονίας, βασισμένες στο διεθνές δίκαιο.»

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε