επικαιρότητα

Majestic Princess: Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου έρχεται στην ΡόδοΤο εντυπωσιακό και μόλις τριών εβδομάδων Majestic Princess θα δέσει στον Πειραιά την ερχόμενη Κυριακή (φωτογραφίες, video)

Το ταξίδι του στις θάλασσες του κόσμο ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου από την Τεργέστη και ένα μήνα μετά θα πιάσει σε ελληνικό λιμάνι. Ο λόγος για το Majestic Princess το νεότερο Royal-class κρουαζιερόπλοιο το οποίο θα ξεκινήσει μία από τις πρώτες του κρουαζιέρες από τον Πειραιά την ερχόμενη Κυριακή.
Συγκεκριμένα το πλοίο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 5.600 επιβάτες, θα ξεκινήσει από τον Πειραιά για να επισκεφθεί το Κοτόρ στο Μαυροβούνιο, την Ολυμπία (Κατάκολο), την Μύκονο, την Ρόδο και την Χίο πριν επιστρέψει στον Πειραιά. Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα (majestic Greek Isles) είναι ήδη sold out όπως αντίστοιχα sold out είναι η επίσης επταήμερη κρουαζιέρα που θα ξεκινήσει πάλι από τον Πειραιά την Κυριακή 7 Μαϊου για να καταλήξει στην Βαρκελώνη έχοντας επισκεφθεί τα λιμάνια της Σαντορίνης, του Κοτόρ, της Μεσίνας στην Σικελία και την Νάπολη.
Το Majestic Princess της αμερικανικής αυτοκρατορίας των κρουαζιερόπλοιων Princess Cruises, θα επισκεφθεί ελληνικά λιμάνια (Πειραιά και Σαντορίνη) και στην επόμενη γιγάντια κρουαζιέρες του: την 56 ημερών που ξεκινάει από Βαρκελώνη και καταλήγει Σαγκάη έχοντας επισκεφθεί 26 λιμάνια. Και η συγκεκριμένη κρουαζιέρα είναι ήδη sold out ενώ στο τμήμα της από Ρώμη έως Σιγκαπούρη (28 ημέρες) τα δωμάτια με μπαλκόνι χρεώνονται 3.609 ευρώ, οι μίνι σουίτες 4.459 ευρώ και οι σουίτες 10.924 ευρώ.
Το Μajestic Princess διαθέτει 19 καταστρώματα και 1.780 καμπίνες (οι 1438 με μπαλκόνι) οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν 3.560 επισκέπτες και 1.346 άτομα πληρώματος. Από τις καμπίνες οι 35 είναι σουίτες, οι 368 μίνι σουίτες, 313 deluxe μπαλκόνια, 692 standard μπαλκόνια, 334 εσωτερικές καμπίνες και 38 καμπίνες για ΑΜΕΑ. Συγκεκριμένα το ποσοστό των εξωτερικών καμπινών και αυτών που έχουν μπαλκόνι διαμορφώνεται στο 81%.
Το συνολικό του μήκος φθάνει τα 330 μέτρα και το ύψος του τα 68,3 μέτρα.

news247

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης