επικαιρότητα

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΣ «SilkOil» ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥΑπόλυτη επιτυχία σημείωσε η δράση κοινωνικής προσφοράς της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «SilkOil», που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδογια τρίτη συνεχή χρονιά, το διάστημα από 1 Δεκεμβρίου 2016 έως 31 Μαρτίου 2017.

Μέσω των καταναλωτών της, η «SilkOil» πρόσφερε από τα πρατήρια της, με κάθε 10 λίτρα βενζίνης 1 λεπτό του Ευρώ στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

Το ποσό-στόχος επετεύχθη, χάρη στους καταναλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή. Η εταιρεία, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι το ποσό είναι μεγαλύτερο από αυτό της περσινής δράσης, ενώ πρόσθεσε και άλλα 1.000 Ευρώ.

«Βάζουμε βενζίνη από πρατήρια της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «SilκOil» και ενισχύουμε το κοινωνικό αυτό έργο!

«SilkOil»! Γιατί η κίνηση μετράει!», αναφέρει το σχετικό μήνυμα προς τους ευαίσθητους καταναλωτές, ήταν το σύνθημα της καμπάνιας.

Με το ποσό που συγκεντρώθηκε αγοράστηκαν τρόφιμα, που δόθηκαν χθες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου.

Η συγκέντρωση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε χθες Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα, στο Πρατήριο «SilkΟil» του ΔΡΑΚΟΥ ΙΚΕ (Χρ. Τσιγάντε 5).

Στο ίδιο πρατήριο, τους λάτρεις του αγωνιστικού αυτοκινήτου και όχι μόνο, περίμενε η…Φόρμουλα της «SilkOil», την οποία και θαύμασαν από κοντά μικροί και μεγάλοι.

Παραβρέθηκαν από πλευράς Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Νίκος Καραμαρίτης, Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας-Πρόεδρος της Επιτροπής 
Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου καιο κ. Χρήστος Ευστρατίου, Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Εμπορίου, Επιχειρηματικότητας και Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, μέλος του Δ.Σ του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στον χαιρετισμό του, ο κ Καραμαρίτης, είπε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευαισθησία σας. Είσθε πρωταθλητές και στον τομέα αυτό. Οι Έλληνες έχουν συμπαρασταθεί στο κομμάτι του λαού μας που έχει προβλήματα στην καθημερινότητα του. Το βλέπουμε σήμερα πεντακάθαρα.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά άμεσα στην αύξηση των πόρων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Θα τους τετραπλασιάσουμε. Παράλληλα θα ανοίξουμε Κοινωνικά Παντοπωλεία σε Κάλυμνο και Κω. Θα αλλάξουμε το Καταστατικό και θα δικαιούνται

τη βοήθεια του περισσότεροι».

Εκ μέρους της «SilkOil» μίλησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της κ. Ανδρέας Χαλκιόπουλος, που τόνισε: «Η ιδέα ξεκίνησε από τον Θάνο Παπουρδάνο, υπεύθυνος του Τμήματος Πωλήσεων της εταιρείας στη Ρόδο, που έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες και λόγω του προσκοπισμού που επίσης υπηρετεί.

Εδώ και τρία χρόνια η «SilkOil» βοηθά εκείνους που είναι θύματα της κρίσης και όχι μόνο. Ευχαριστούμε τον κ. Καραμαρίτη για τα καλά του λόγια και συγχαίρουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τα όσα ετοιμάζει για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας και μάλιστα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπου δραστηριοποιείται η «SilkOil». Έχοντας 400 πρατήρια με το σήμα μας, με έτος ίδρυσης

το 1988 και έδρα τη Ρόδο.

Μέσα από τις πωλήσεις θα προσπαθούμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και όχι μόνο μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείο. Δοκιμάζουμε κι άλλες δράσεις σε άλλες περιοχές»ΟΚΤΩ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Στη Ρόδο λειτουργούν από το 2005, συνολικά οκτώ πρατήρια με το σήμα της «SilkOil».Συγκεκριμένα:

-Στην πόλη της Ρόδου, Χρήστου Τσιγάντε 5, ΔΡΑΚΟΣ ΙΚΕ

-Στο 3ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας, ΑΦΟΙ ΤΣΑΓΓΑΡΑΚΗ ΟΕ

-Στα Αφάντου, υποκατάστημα ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

-Στο 24ο χλμ Ρόδου-Λίνδου, ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

-Στη Δαματριά, ΠΗΔΙAΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

-Στη Θολό, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

-Στα Καλαβάρδα, ΠΟΝΗΡΗ ΜΑΡΙΑ και

-Στις Φάνες, ΑΡΦΑΡΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

SILK OIL

TMHMA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα