επικαιρότητα

Survivor διαρροή τώρα! Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας με τι σκορ και τι γίνεται στην παραλία μετά την ένωση!Πιστοί στο ραντεβού μας αλλά λίγο νωρίτερα σήμερα, σας δίνουμε εξελίξεις και μία διαρροή που πιστεύουμε για άλλη μια φορά να μην μας απογοητεύσει! Διαβάστε παρακάτω…
Όπως ξέρετε εδώ και εβδομάδες το youweekly.gr κρατιέται μακρυά από φήμες που παραπλανούν τον κόσμο, και μέχρι στιγμής στις διαρροές που σας έχουμε δώσει έχουμε πέσει μέσα!

Και θα περάσω στο ζουμί…

Σήμερα έχουμε τη νίκη των «Διασήμων»,με σκορ 10-8, αφού ο Ντάνος κερδίζει Μάριο και κάνει το 9-8 και η Ευρυδίκη παίζει με Ελισάβετ και κάνει το 10-8, και αποθεώνεται από τον Αγγελόπουλο! Ωστόσο, όσο για την ένωση, φαίνεται ότι ο Ντάνος βοήθησε τους «Μαχητές» να προσαρμοστούν βρίσκοντας καρύδες, ενώ δείχνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί τους και το πρωινό τον βρίσκει ξύπνιο με τον Μάριο. Όσο για το σκηνικό που είδαμε στο τρέιλερ, δηλαδή ότι ο Ντάνος πιάνεται στα χέρια με τον Χρανιώτη δεν ισχύει! Οι δυο τους πανηγυρίζουν στο 7-7!

Στο έπαθλο επικοινωνίας ο Γιώργος Αγγελόπουλος δακρύζει με τον φίλο του ενώ έχουν την δυνατότητα να απαντήσουν στα μηνύματα!

Φακές και ρύζι δώρο!

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης