επικαιρότητα

«To Δόλωμα»: Έρχεται το remake στη Ρόδο ;Η θρυλική ταινία του ελληνικού κινηματογράφου «Το Δόλωμα», που προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 1964, ανήκει κι αυτή στις παλιές ταινίες που έχουν επιλεγεί για remake.

Ο σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου, σκοπεύει –έχοντας τη γενική εποπτεία- στη μεταφορά των ταινιών του στην τηλεόραση. Και αυτό σε τέσσερα επεισόδια, τα οποία θα γράφουν και θα σκηνοθετούν διάφοροι δημιουργοί, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Ειδήσεις».


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λευτέρης Ο Παπαπέτρου έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρένα Ρίγγα, τη Βίκυ Αλεξοπούλου και τον Νίκο Παπαδόπουλο για το πρώτο μέρος της τηλεοπτικής μεταφοράς, η οποία θα προβληθεί από τον Anti.

Ωστόσο, το δυσκολότερο κομμάτι του νέου αυτού εγχειρήματος δεν είναι άλλο από την επιλογή των ηθοποιών που θα κληθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να «αντικαταστήσουν» αξιοπρεπώς σπουδαίους ηθοποιούς του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, όπως είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Κώστας Βουτσάς, o Σπύρος Καλογήρου, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και ο Ντίνος Ηλιόπουλος.

Άραγε ποια θα πάρει τη θέση της Αλίκης;

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα