ροή ειδήσεων

To «τερμάτισε» πάλι ο γιος του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Τα παιδιά αυτής της ωραίας πατρίδας έριξαν στη θάλασσα τους Ελληνες»!



Λίγες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα οι ανθελληνικές κορώνες κορυφώνονται στην Τουρκία με τη σκυτάλη να παίρνει ο γιος του Προέδρου της χώρας, Μπιλάλ Ερντογάν.

Ο γιος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιστράτευσε την άλωση της Κωνσταντινούπολης, αλλά και την καταστροφή της Σμύρνης. «Όταν ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα, όταν τα παιδιά αυτής της ωραίας πατρίδας έριξαν στη θάλασσα τους Έλληνες, οι Έλληνες ήταν στην πραγματικότητα η «λαβίδα» των ιμπεριαλιστών εκείνης της εποχής», είπε χαρακτηριστικά ο προκλητικός Μπιλάλ Ερντογάν.

«Και αυτό το έθνος αγωνιζόμενο δίπλα-δίπλα και χέρι με χέρι νίκησε τους Έλληνες», συμπλήρωσε ο Μπιλάλ Ερντογάν, ο οποίος παρομοίασε τον πατέρα του με τον Τούρκο στρατιώτη, Ουλουμπατλί Χασάν, που κάρφωσε τη σημαία της Τουρκίας στα τείχη της Κωνσταντινούπολης αμέσως μετά την άλωση της.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπιλάλ Ερντογάν είχε κατηγορηθεί πρόσφατα ότι έκανε εμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές με την υπόθεση αυτή να απασχολεί ακόμη και τους Αμερικανούς.

Πριν λίγες ημέρες πάντα στην ίδια ρητορική κατά της Ελλάδας, με στόχο να ικανοποιήσει το εθνικιστικό ακροατήριο, μπαίνει και ο γιος του Τούρκου προέδρου λίγες μέρες πριν το δημοήφισμα για τη «σουλτανοποίηση» ή μη της Τουρκίας.

Ο... φοβισμένος για το μέλλον του Μπιλάλ σε ομιλία στήριξης του πατέρα του είπε:

«Όταν εμείς ρίξαμε τους Έλληνες στην θάλασσα, όταν οι γόνοι αυτής της ωραίας πατρίδας έριξαν στην θαλασσα τους Έλληνες, οι Έλληνες τότε ήταν εργαλεία των ιμπεριαλιστών της εποχής εκείνης. Και αυτό το έθνος αγωνιζόμενο διπλα-δίπλα και χέρι με χέρι νίκησαν τους Έλληνες. Σήμερα αυτοί που θέλουν να ρίξουν στην θάλασσα αυτό το έθνος με ποιόν μαζί κινούνται. Να, μαζί με τις ιμπεριαλιστικές εστίες από την Ευρώπη που θέλουν να μας καταστήσουν αδύναμους. Αλλά το έθνος αυτό, όπως στο Τσανάκκαλε νίκησε τους εχθρούς αυτής της πατρίδας , έτσι και προκάλεσε την ήττα τους τις 15 Ιουλίου. Που πάνε τώρα τα βέλη του εχθρού; Στον Ταγίπ Ερντογάν. Ο Ταγιπ Ερντογάν όμως (και μπράβο του) είναι σαν τον Ουλούμπατλί Χασάν. Τώρα λοιπόν τα βέλη του εχθρού έρχονται από το μέτωπο του ΟΧΙ, από το στρατόπεδο του ΟΧΙ».

Με πολύ γραφικό τρόπο ο υιός παρομοίασε τον μπαμπά με τον Ουλούμπατλί Χασάν είναι μια μυθική μορφή. Υποτίθεται πως είναι ο πρώτος Οθωμανός στρατιώτης που στις 29/5/1453, κάρφωσε στα τείχη της Κωνσταντινούπολης το λάβαρο των Οθωμανών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *