επικαιρότητα

Yπάλληλος σε τράπεζα της Ρόδου πάτησε κατά λάθος το κουμπί της ληστείαςΣυναγερμός για ληστεία σήμανε χθες το μεσημέρι σε κατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Ρόδου, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, ωστόσο όπως αποδείχθηκε επρόκειτο απλώς για λάθος!


Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά λίγο πριν από το κλείσιμο της τράπεζας, ξαφνικά οι πόρτες κλείδωσαν αυτόματα, και έξω από το κτήριο έφτασαν σε κλάσματα δευτερολέπτου δέκα περίπου άνδρες της αστυνομίας με υπηρεσιακές μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα.

Όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του τραπεζικού καταστήματος σάστισαν, αφού μέχρι εκείνη την ώρα όλα κυλούσαν ήρεμα. Μάλιστα είδαν τους αστυνομικούς να πλησιάζουν τις τζαμαρίες και να κάνουν νόημα ότι πατήθηκε το μπουτόν του κινδύνου για ληστεία, ρωτώντας παράλληλα αν όλα είναι καλά.


Τότε οι εργαζόμενοι και το προσωπικό κατάλαβαν τι ακριβώς είχε συμβεί! Αμέσως τα διευθυντικά στελέχη της τράπεζας επικοινώνησαν με τον ειδικό τηλεφωνικό αριθμό ασφαλείας που υπάρχει γι’ αυτές τις περιπτώσεις, όπου διαπίστωσαν εν τέλει ότι το μπουτόν είχε πατηθεί από έναν εκ των τραπεζικών υπαλλήλων που βρίσκονταν στα γκισέ για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ουδέποτε προέβη σε τέτοια κίνηση και προφανώς συνέβη κατά λάθος και χωρίς να το αντιληφθεί.


Κάπου εκεί έληξε και ο συναγερμός και οι άνδρες της αστυνομίας που παρέμειναν στο χώρο μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα, αποχώρησαν χωρίς να υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα.
Πηγή Rodiaki.gr
thetoc.gr

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα