ροή ειδήσεων

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 1ο “Patmos Revelation”



Ποιες είναι οι διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης - Ενίσχυση της Πατμιάδας Εκκλησιαστικής Σχολής

Η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού “Patmos Revelation” βρίσκεται προ των πυλών, καθώς σε μερικές εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά σε ένα από τα ιστορικότερα νησιά του κόσμου, όπως είναι η Πάτμος.

Έχοντας εισέλθει πλέον στην τελική ευθεία των αγώνων, η διοργάνωση κηρύσσει την έναρξη των εγγραφών για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτούς.

Το “Patmos Revelation” θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 30 Ιουνίου και 2 Ιουλίου 2017, με αγώνες τρεξίματος 5 χλμ. (με αφετηρία τη Σκάλα, ακολουθώντας την παραλιακή διαδρομή προς Γροίκο και επιστροφή στη Σκάλα) και 15 χλμ. (με αφετηρία τη Σκάλα, ακολουθώντας την παραλιακή διαδρομή προς Γροίκο, μετά το ανηφορικό τμήμα για τη Χώρα και επιστροφή στη Σκάλα). Τις μοναδικές διαδρομές έχει επιμεληθεί και σχεδιάσει ο κορυφαίος στο είδος του διευθυντής της All About Running, Νίκος Πολιάς.


by Patmos Aktis Suites & Spa

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τις διαδρομές θα δείτε στο παρακάτω link: goo.gl/NSCky6
Σε ότι αφορά την κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης η διαδρομή είναι σχεδιασμένη από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της κολύμβησης, Νίκο Γέμελο (προπονητής που μας έχει χαρίσει αμέτρητες Ολυμπιακές και παγκόσμιες διακρίσεις στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης), η οποία θα πραγματοποιηθεί στον κόλπο Γροίκου. Η απόσταση που θα χρειαστεί να διανύσουν οι κολυμβητές είναι 1 μιλίου (1,6χλμ.). Την ασφάλεια των αθλητών έχει αναλάβει η Ναυαγοσωστική Σχολή Κατερίνης, Lifeguard Patrol. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γέμελος, με αφορμή την έναρξη των εγγραφών της διοργάνωσης, δήλωσε σχετικά: «Για πρώτη φορά θα βρεθούμε στο πανέμορφο νησί της Πάτμου για να διοργανώσουμε έναν αγώνα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές ασφαλείας. Το κορυφαίο αυτό Ολυμπιακό άθλημα θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της διοργάνωσης και στόχος μας είναι μέσω του αθλητικού τουρισμού να προωθήσουμε την Ελλάδα στο εξωτερικό».

Στον παρακάτω σύνδεσμό που ακολουθεί μπορείτε να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας: http://activemedia.com.gr/product/patmos-revelation/

Το “Patmos Revelation” θα πραγματοποιηθεί για καλό σκοπό καθώς μέρος των εσόδων του θα διατεθούν για την ενίσχυση της Πατμιάδας Εκκλησιαστικής Σχολής (Πατμιάδα του Γένους Εκκλησιαστική Σχολή).


by Patmos Aktis Suites & Spa

Η διοργάνωση θα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας στους συμμετέχοντες αφήνοντας τους πίσω υπέροχες αναμνήσεις από έναν ιερό τόπο, όπως το νησί που έζησε ο Ιωάννης ο Θεολόγος. Ο Δήμος Πάτμου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Active Media έχουν ως στόχο να αναδείξουν το στοιχείο του αθλητικού τουρισμού και να προσελκύσουν όσο περισσότερους τουρίστες για να συμμετάσχουν, να αγωνιστούν και παράλληλα να γνωρίσουν μέρος της ιστορίας και του Χριστιανισμού.

Σε ότι αφορά τη μετάβαση και τη διαμονή για όσους συμμετάσχουν στο “Patmos Revelation” η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει ειδικά δρομολόγια από την Blue Star Ferries, καθώς και ελκυστικά πακέτα με αρκετά προνόμια. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων θα φροντίσει το VitaNTravel, το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: http://vitantravel.gr/

Στο ακόλουθο link μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser video του Patmos Revelation 2017:




Επίσημοι Χορηγοί: Blue Star Ferries, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»
Επίσημοι Υποστηρικτές: Patmos Aktis Suites & Spa, 1001 flights
Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο: VitaNTravel









Website: www.patmos-revelation.gr
Facebook Page: https://www.facebook.com/patmosrevelation
Twitter Account: https://twitter.com/PatmosRevel
Instagram Page: https://www.instagram.com/patmosrevelation/
Hashtag: #patmosrevelation

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *