επικαιρότητα

Μεγάλη νικη ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος με 41-58 το ΑΣΚΑ Ηράκλειο


Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήµατος που διοργανώνεται απο την ΟΣΕΚΑ ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο ηττήθηκε από την κυπελλούχο και δευτεραθλήτρια Ελλάδος οµάδα της Ρόδου “Γ.Σ. Δωδεκάνησος” µε score 41-58.

Η Δωδεκάνησος είνα απο τις πιο δυνατές οµάδες της Ελλάδος και ένα απο τα φαβορί κατάκτησης του τίτλου. Αξίζει να σηµειωθεί οτι στον πρώτο γύρο η οµάδα µας είχε ηττηθεί απο την ροδίτικη οµάδα µε score 66-28.

Στις κερκίδες του Μελίνα Μερκούρη βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ Χρήστος Καλούδης. Η οµάδα µας δέχτηκε τα συγχαρητήρια απο τον ίδιο για την οργάνωσή της καθώς και για την αγωνιστική της πρόοδο , όπου κατά γενική οµολογία, είναι εντυπωσιακή δεδοµένου του χρόνου ύπαρξής της.

Ένα µεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του κλειστού γυµναστηρίου ¨Μελίνα Μερκούρη» και στον Ηρόδοτο , οι οποίοι ήταν πάντα πρόθυµοι να µας βοηθήσουν και στον Ερυθρό Σταυρό που καλύπτει όλα τα παιχνίδια µας.

Επιπλέον, Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κόσµο που γέµισε στην κυριολεξία το Μελίνα Μερκούρη και στήριξε την οµάδα µας µε υποδειγµατικό τρόπο, όπως κάθε φορά άλλωστε.

Διαιτητές : Ξυλάς – Πελίκα 1η περίοδος : 8-15 2η περίοδος : 17-32 3η περίοδος : 25-46 4η περίοδος : 41-58

ΑΣΚΑ Ηράκλειο: Χουρδάκης, Κοκκινάκης, Μαράκης, Ψαράκης, Χατζηδάκης 14, Σέβιτσοβ, Σταµατάκης 11, Χριστόφορος 10, Στυλιανακάκης 6.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ: Λουκάς , Χαρτερός, Χαµαντί 16, Χατζηδηµητρίου 14, Χατζηκαντής 4, Παππάς 14, Μαρτσάκης 10.

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα