ροή ειδήσεων

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 52χρονου βιαστή της Δάφνης (pics & vid)



Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 52χρονου από την Δάφνη που κρατούσε φυλακισμένη την 20χρονη φοιτήτρια και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η κοπέλα που βοηθούσε τον άντρα στο σπίτι επειδή είχε πρόβλημα όρασης υπέστη φριχτά βασανιστήρια από αυτόν από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα που την έσωσαν αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν το δράστη.









Κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία του 52χρονου. Πρόκειται για τον Παναγιώτη ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟ του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα:





Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων.

«Θα σε ταΐζουμε κιόλας!» - Λίντσαραν στα δικαστήρια τον 52χρονο βιαστή

Με φωνές, ύβρεις και κατάρες υποδέχτηκαν στα δικαστήρια τον 52χρονο που βασάνισε και βίασε την 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη.

Ο άνδρας γλύτωσε την τελευταία στιγμή από τους εξαγριωμένους πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια για άλλες υποθέσεις και μόλις διαπίστωσαν πως μεταφέρθηκε στο σημείο ο 52χρονος έσπευσαν να τον προπηλακίσουν.

«Θα σε ταΐζουμε βρε; δεν ντρέπεσαι ; Ντροπή σου. Αφήστε τον! Τι τον πάτε μέσα» ακούστηκαν να λένε οι εξαγριωμένοι πολίτες.

Ο 52χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί υποστηρίζοντας ότι στην Ασφάλεια όπου κρατείται δεν τον άφησαν να επικοινωνήσει προκειμένου να έρθει σε επαφή με δικηγόρο.

«Δεν με άφησαν να πάρω τηλέφωνο ούτε τον δικηγόρο», είπε στους δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν αν απολογήθηκε.

Ερωτηθείς αν έχει να πει κάτι στην οικογένεια της κοπέλας και αν έχει μετανιώσει απάντησε «θα φανούν όλα!», σύμφωνα με το newsit.gr ενώ όταν τον ρώτησαν για την κατάθεση της 20χρονης δεν απάντησε.




Ο 52χρονος καλείται την Τρίτη, να απολογηθεί για κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ'εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με την έως τώρα στάση του, ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας.

Μάλιστα δηλώνει πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του, γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *