ροή ειδήσεων

ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΟΣ ΣΕ ΡΟΔΙΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ !Όπως πληροφορηθήκαμε από ανθρώπους που γνωρίζουν την "πιάτσα" όπως και τα παιγνίδια στο τουριστικό καθεστώς που επικρατεί για αρκετά χρόνια στα μέρη μας, την διακίνηση των επισκεπτών έχουν αναλάβει αρκετά σινάφια που κάποιοι τους
αποκαλούν αδίστακτους μαφιόζους.

Ποιο αναλυτικά, τα σινάφια των μιζαδόρων αποτελούνται από ανθρώπους των τουριστικών γραφείων που δρουν απαρατήρητα και ανενόχλητα, διότι νομικά δεν διαπράττουν κάποιο ποινικό αδίκημα , αφού δεν καταγγέλλονται επώνυμα.

Αυτά λοιπόν τα αρπαχτικά μιζαδόροι που δρουν σιωπηλά κι' ανενόχλητα, πολλές φορές αν βρουν αδύνατο η χρεωμένο κρίκο μπορούν να του πάρουν και τα σώβρακα! υπό την απειλή ακυρώσεων κρατήσεων κατεβάζουν τις τιμές σε εξευτελιστικά επίπεδα, και ο άλλος να λέει ευχαριστώ και δόξα το θεό.

Όπως σας ανάφερα πιο πάνω αυτοί οι αδίστακτοι εγκληματίες στην Ελλάδα της κρίσης βρήκαν πρόσφορο έδαφος δράσης. και κάνουν ότι θέλουν, όχι όμως πάντα!
Γιατί υπάρχουν και οι μη διαχειρίσιμοι για αυτούς, ντόπιοι ξενοδόχοι που δεν πατούν την μπανανόφλουδα και μπορούν να προγραμματιστούν με τις κρατήσεις όπως αυτοί θέλουν, αυτό σημαίνει ότι μπορούν από μόνοι τους να οργανωθούν με τις δικές τους δυνάμεις.
Και ενώ βρισκόμαστε απιόντος του μηνός Μαϊου  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/5/17, 9:10 μ.μ.

    Πολλοί ξενοδόχοι έχουν καταντήσει Φιλιππινέζες των πρακτόρων...Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις οι τ πρακτορες κάνουν πιο πολλά απο τους ξενοδόχους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε