επικαιρότητα

Απίστευτη πρόταση γάμου επί σκηνής από τον Γιάννη Μάγκο στην αγαπημένη του Βούλα (Βίντεο)Μια πρωτότυπη αν μη τι άλλο ιδέα είχε ο Ρόδιος αθλητής Γιάννης Μάγκος αφού πραγματοποίησε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Βούλα Γκασιάμη επί σκηνής στην αίθουσα του ΝOVOTEL ATHENS την στιγμή που πραγματοποιούνταν ο αγώνας της Wabba International.


Ο Γιάννης Μάγκος ήρθε νωρίτερα σε συνεννόηση με τους υπευθύνους του Wabba International προκειμένου να κάνει την πρόταση όπως την ήθελε.


Έτσι, τίποτα δεν θύμιζε αρχικά τι θα συνέβαινε όταν Ο Ρόδιος αθλητής ζήτησε να μιλήσει από το μικρόφωνο την στιγμή που τελείωνε το ατομικό ποζάρισμα η αγαπημένη του Βούλα.


Αρχικά, φαινόταν κάτι συνηθισμένο αφού ο Γιάννης ξεκίνησε να λέει το ότι γνώρισε την Βούλα το 2006 μέσα στους ιδίους αγώνες οπότε όλοι περίμεναν να αναφερθεί στην εξέλιξη της ως αθλήτρια.

Σύντομα όμως καταλάβαμε κάτι διαφορετικό έπαιζε εδώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του if media στο ΝOVOTEL ATHENS o Γιάννης Μάγκος από το ξεκίνημα των αγώνων έδειχνε αρκετά αγχωμένος και ανυπόμονος αφού από την μια δεν ήθελε με τίποτα να ύπαρξη κάποια διαρροή της έκπληξης προς την αγαπημένη του και από την άλλη δεν περνούσε ο χρόνος για να βγάλει το καλά κρυμμένο στο τσαντάκι του δαχτυλίδι της πρότασης γάμου και να το φορέσει στο δάχτυλο στην αγαπημένη του Βούλα. Δείτε στο βίντεο τη ακολούθησε.
Ρεπορταζ : if media

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα