επικαιρότητα

ΑΠΟΠΕΣ: Μια ακόμα νίκη σ’ έναν μακρύ και δίκαιο αγώνα!Με αφορμή μια θετική εξέλιξη που σημειώθηκε στην υπόθεση κατασκευής υποσταθμού υψηλής τάσης στον Άγιο Νικόλαο, ο σύλλογος των κατοίκων της περιοχής (ΑΠΟΠΕΣ) εκφράζει την ικανοποίηση του, δηλώνοντας προς πάσα κατεύθυνση πως ο αγώνας τους όχι μόνο θα συνεχισθεί αλλά θα ενταθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Στο επίμαχο δελτίο τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ο αγώνας μας είναι δίκαιος! Είναι αγώνας ενάντια στην αυθαιρεσία της «δημόσιας» εξουσίας του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. και του κατεστημένου που τον στηρίζει τοπικά. Η δύναμη όμως που απορρέει από το δίκιο του λαού και την αγάπη των Ροδιτών για τον τόπο τους, είναι μεγαλύτερη από τη δική τους. Ας το καταλάβουν όλοι!
Η απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Λυδίας Κονιόρδου, είναι μια πρώτη απάντηση στην επιχειρούμενη αυθαιρεσία και στην προσβολή του τόπου και του πολιτισμού μας.
Με την απόφασή της, αναπέμπει στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, την Υ.Α. με την οποία εγκρίθηκε η ανέγερση του Υ/Σ – Κέντρου Διανομής 150/20kV στον Αη-Νικόλα. Την ευχαριστούμε θερμά και τη συγχαίρουμε για την αμεροληψία και το θάρρος της!
Ο ΑΠΟΠΕΣ, τα μέλη του και η συντριπτική πλειοψηφία των Ροδιτών, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες σε όλα τα μέτωπα. Θα τις κερδίσουμε! Θα δικαιωθούμε, όλοι όσοι πιστεύουμε ότι η Ρόδος αξίζει καλύτερη τύχη, όσοι πιστεύουμε πως εκτρώματα σαν κι αυτό δεν μας αξίζουν και δεν έχουν θέση στη βιτρίνα της Ρόδου και στο πλάι ενός διατηρητέου μνημείου της βιομηχανικής μας κληρονομιάς!»

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα