ροή ειδήσεων

Εκτροχιασμός τρένου έξω από τη Θεσσαλονίκη με δύο νεκρούς



Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας (μηχανοδηγός) σοβαρά, από το δυστύχημα που σημειώθηκε στις 21.45 το Σάββατο, λίγο έξω από το σταθμό 'Αδενδρο, δήλωσε αξιωματικός της πυροσβεστικής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι αιτίες του δυστυχήματος είναι άγνωστες, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι προσπάθειες απεγκλωβισμού συνεχίζονται και στο σημείο έχουν σπεύσει από τη πρώτη στιγμή συνεργεία του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας τα οποία μετέφεραν τους επιβάτες και μέλη του προσωπικού σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Με εντολή του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη αναχώρησαν από την Αθήνα οι διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ, προκειμένου να συντονίσουν τις απαραίτητες ενέργειες για τη μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο που σημειώθηκε το συμβάν η κυκλοφορία γίνεται από μονή γραμμή ενώ κανονικά κυκλοφορούν τα υπόλοιπα τραίνα στον Άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

"Είδα το χάρο με τα μάτια μου", είπε ο Γιώργος Μυλωνάς, κάτοικος της περιοχής του Αδένδρου, ο οποίος καθόταν στην αυλή του σπιτιού του, την ώρα που το τρένο του ΟΣΕ εκτροχιάστηκε και διαπέρασε την οικία του γείτονά του. "'Άκουσα έναν περίεργο θόρυβο και μετά είδα το τρένο να πλησιάζει και να εισβάλλει στο σπίτι του γείτονά μου", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάς.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ το "παρών" έδωσε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *