ροή ειδήσεων

Πρώτη η Ρόδος στα πλέον ευπώλητα ξενοδοχεία στην Ελλάδα


H Ελλάδα εμφανίζει αύξηση κρατήσεων 20%, αύξηση διανυκτερεύσεων ( ημέρες κρατήσεων) 21%, αύξηση εσόδων 37% (!!!) και αύξηση σε άτομα 20%.

Τα πλέον ευπώλητα ελληνικά ξενοδοχεία στην γερμανική αγορά, όπως προκύπτουν από τα στοιχεία των κρατήσεων, μέσω του HolidayCheck, για το πρώτο τετράμηνο του 2017, αποκαλύπτουμε σήμερα αποκλειστικά από το money-tourism.gr.

Στους πίνακες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τόσο τα 20 πρώτα ξενοδοχεία σε κρατήσεις, αλλά και την συνολική εικόνα του ελληνικού προορισμού, που εμφανίζεται εξαιρετικά θετική, τόσο σε κρατήσεις, όσο και σε έσοδα.ksd photo


Η Ελλάδα

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τα στοιχεία των κρατήσεων του HolidayCheck στο πρώτο τετράμηνο του 2017, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2016, η Ελλάδα εμφανίζει:
αύξηση κρατήσεων 20%
αύξηση διανυκτερεύσεων ( ημέρες κρατήσεων) 21%
αύξηση εσόδων 37% (!!!)
και αύξηση σε άτομα 20%.

Τα συνολικά έσοδα από τις κρατήσεις στο πρώτο τετράμηνο του 2017 από τις κρατήσεις του HolidayCheck για τα ελληνικά ξενοδοχεία, ανέρχονται σε 52,14 εκ. €, έναντι 38,07 εκ € στο αντίστοιχο τετράμηνο του 2016.
Ο αριθμός των κρατήσεων ανήλθε σε 26.059, έναντι 21.759 στο πρώτο τετράμηνο του 2016 και αφορούν σε 61.366 τουρίστες, έναντι 51.174 πέρυσι.

Τα ξενοδοχείαksd photoΤο Lindos Princess

Στα ξενοδοχεία την πρώτη θέση κατέχει το Hotel La Marquise Luxury Resort Complex, της οικογένειας Κάτρη στη Ρόδο, με έσοδα για το 5μηνο 1.237.071,00 €, στη δεύτερη το Hotel Kalithea Horizon Royal της οικογένειας Σταματιάδη στη Ρόδο, με έσοδα 1.026.947,00 € και στην τρίτη το Lyttos Beach Hotel στην Κρήτη, του Παντελή Σαπουνάκη, με έσοδα 980.585,00 €.
Το ξενοδοχείο Neptune στην Κω

To Lyttos Beach

Ψηλά στην κατάταξη βρίσκονται ακόμη ξενοδοχεία του ομίλου Μήτση, το Neptune στην Κω, το Lindos Princess Beach Hotel στη Ρόδο της οικογένειας Χατζηλαζάρου, το Apollonia Beach Resort & Spa που διευθύνεται από τον Μανώλη Μανούσο στην Κρήτη, το Princess Andriana Resort & Spa επίσης της οικογένειας Χατζηλαζάρου στη Ρόδο, το Caravia Beach Hotel & Bungalows στην Κω, που διυεθύνεται από τον Γιάννη Βαλυνάκη, το Astir Odysseus Kos Resort & Spa στην Κω, του Μανώλη Κριτσωτάκη, κ.λπ..
Ο Μανώλης Κριτσωτάκης
Ο κ. Γ. Βαλυνάκης

Σημειώνεται ότι στον πίνακα αναφέρονται και οι διαδικτυακές επισκέψεις των τουριστών στις καταχωρήσεις των ξενοδοχείων αυτών στον ιστότοπο του HolidayCheck.

Ακόμη αξίζει να σημειωθεί η υψηλή αξία των πακέτων που έχουν κλειστεί στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία, καθώς η αξία της μέσης κράτησης, ξεπερνά αρκετά τα 2.500 ευρώ, ποσό σημαντικό, να συγκριθεί με τις μέσες τιμές κρατήσεων στις ανταγωνίστριες χώρες.

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *