επικαιρότητα

Βανδαλισμός αυτοκινήτου συναδέλφου μηχανικού εν ώρα υπηρεσίαςΔυστυχώς για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες ανήθικης επίθεσης, με συνέπεια ζημίες στην προσωπική περιουσία συνάδελφου μας στο Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών (αυθαίρετα) της Δ/νσης Πολεοδομικών Εφαρμογών του Δήμου Ρόδου.

Στο Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών υπηρετούν πέντε (5) συνάδελφοι εκ των οποίων οι τρείς (3) διενεργούν αυτοψίες και οι οποίοι καλούνται να προβούν σε ελέγχους για όλες τις αυθαίρετες κατασκευές στα νησιά της Ρόδου, Χάλκης, Τήλου και Καστελόριζου.

Εκτελώντας το καθήκον τους οι συνάδελφοι Μηχανικοί, δέχονται για πολλοστή φορά απειλές και επιθέσεις, φραστικές και μη, με συνέπεια να νιώθουν απροστάτευτοι και ανοχύρωτοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ Δωδ/σου καταδικάζει αυτά τα συμβάντα και συμπαραστέκεται ηθικά στους συναδέλφους που τυγχάνουν τέτοιου είδους επιθέσεων, θεωρώντας τες ανεπίτρεπτες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ Δωδ/σου καλεί τους συναδέλφους ελεύθερους επαγγελματίες - μέλη ΤΕΕ και ΕΤΕΜ – να στηρίξουν ηθικά τους υπηρετούντες συναδέλφους στο Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών και κυρίως να ενημερώνουν τους πελάτες τους για τις συνέπειες των αυθαίρετων ενεργειών τους.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να καταγγείλει τη συγκεκριμένη ενέργεια, να στηρίξει το συγκεκριμένο υπάλληλο, να προβεί σε κατάλληλες ενέργειες ώστε να εξαλείψει το αίσθημα ανασφάλειας στους εργαζομένους και επιπλέον να βρεθεί τρόπος για την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη ο συνάδελφος, καθώς το συμβάν έλαβε χώρα κατά την ώρα εργασίας σε δημοτικό χώρο στάθμευσης.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Μιχαλάκη Μίκα

Αρχιτέκτων ΜηχανικόςΟ Γενικός Γραμματέας

Διακοσταματίου Παύλος

Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε