ροή ειδήσεων

Συλλυπητήρια για το χαμό του Μανώλη Πατρακάη



Ο πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο Απολακκιάς εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για το χαμό του συγχωριανού τους Μανώλη Πατρακάη.

Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι ο συγχωριανός μας Μανόλης Πατρακάης έχασε την μάχη με την επάρατο νόσο σε νοσοκομείο του Βελγίου.

Ο Μανώλης γεννήθηκε πριν 77 χρόνια στην Απολακκιά, όπου και έζησε τα παιδικά του χρόνια, μέσα σε μια οικογένεια με αρχές και αξίες, διαπλάθοντας ένα χαρακτήρα έντιμο, ηθικό γεμάτο από προσφορά, καλοσύνη και ντομπροσύνη. Από μικρός πήρε το δρόμο της ξενιτιάς και εγκαταστάθηκε στο Βέλγιο, όπου εργάστηκε σκληρά και τίμια και δημιούργησε μια καλή και άξια οικογένεια. Όμως, ποτέ δε ξέχασε τον τόπο του και την καταγωγή του, γι’ αυτό και όλα τα καλοκαίρια του τα περνούσε, μαζί με τη σύζυγό του, στην αγαπημένη τους Απολακκιά, συμμετέχοντας σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα.

Θα θυμόμαστε πάντα τον χαμογελαστό Μανόλη με τα καλαμπούρια του και τα αστεία του και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους δικούς του.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *