επικαιρότητα

Συλλυπητήρια για το χαμό του Μανώλη ΠατρακάηΟ πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο Απολακκιάς εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για το χαμό του συγχωριανού τους Μανώλη Πατρακάη.

Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι ο συγχωριανός μας Μανόλης Πατρακάης έχασε την μάχη με την επάρατο νόσο σε νοσοκομείο του Βελγίου.

Ο Μανώλης γεννήθηκε πριν 77 χρόνια στην Απολακκιά, όπου και έζησε τα παιδικά του χρόνια, μέσα σε μια οικογένεια με αρχές και αξίες, διαπλάθοντας ένα χαρακτήρα έντιμο, ηθικό γεμάτο από προσφορά, καλοσύνη και ντομπροσύνη. Από μικρός πήρε το δρόμο της ξενιτιάς και εγκαταστάθηκε στο Βέλγιο, όπου εργάστηκε σκληρά και τίμια και δημιούργησε μια καλή και άξια οικογένεια. Όμως, ποτέ δε ξέχασε τον τόπο του και την καταγωγή του, γι’ αυτό και όλα τα καλοκαίρια του τα περνούσε, μαζί με τη σύζυγό του, στην αγαπημένη τους Απολακκιά, συμμετέχοντας σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα.

Θα θυμόμαστε πάντα τον χαμογελαστό Μανόλη με τα καλαμπούρια του και τα αστεία του και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους δικούς του.Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα