επικαιρότητα

Στα χέρια των Τούρκων περιουσίες Ελλήνων στη Θράκη και στα Δωδεκάνησα!Αποκάλυψη - βόμβα του Newsbomb.gr για το ρόλο που διαδραματίζουν οι Τουρκικές τράπεζες σε ευαίσθητες περιοχές της Ελλάδας


Σε 4 εβδομάδες, στις 28 Ιουνίου στο ειρηνοδικείο Ρόδου, βγαίνει στο σφυρί κτήμα 4 στρεμμάτων στην θέση Αγγελή στην περιοχή Κοσκινού στην Ρόδο από την τουρκική τράπεζα Ziraat.


Το ακίνητο πλειστηριάζεται για οφειλή για Έλληνα επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην εξόφληση του δάνειου και η κατάσχεση που επιβλήθηκε φτάνει στα 242.983,60 ευρώ.

Η αποκάλυψη του Newsbomb.gr θα προκαλέσει σεισμό!

Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται στο Newsbomb.gr με στοιχεία και ντοκουμέντα...newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Αν ήταν άλλη τράπεζα δεν θα είχε βγει η είδηση αλλά επειδή είναι της Ζιράτ βγαίνει! Τράπεζα είναι και ακολουθεί τους νόμους, όπως θα τους ακολουθούσε και άλλη. Σας είπε κανείς οτι επειδή αυτή η τράπεζα είναι ξένη οτι δεν θα έχει το δικαιώμα να βγάζει στο σφυρί? Και μετά απορείτε γιατί μιλάνε για φασισμό? ΤΟ άρθρο είνια σαν να λέει <> απο την Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η τράπεζα χορήγησε δάνεια για την αποπληρωμή άλλων δανειακών συμβάσεων με καλύτερους όρους, με 7 τοίς εκατό επιτόκιο. Αποτέλεσε μια διέξοδο αρχικά, από τις ληστρικές χρεώσεις των ελληνικών τραπεζών. Όμως, δεν προέβλεψαν ότι η κρίση θα είχε τέτοια διάρκεια και τέτοια έκταση. Αν δεν κάνω λάθος, οι τουρκικές τράπεζες χρηματοδοτούν ΑΤΟΚΑ τους μουσουλμάνους κυρίως της Θράκης, γιά την εξαγορά των ακινήτων και επιχειρήσεων που εκπονούνται από Ελληνικές τράπεζες.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε