επικαιρότητα

Περιβαλλοντική ασυνειδησία στην περιοχή ΚολυμπίωνΑναγνώστης: θα ήθελα να δημοσιευτεί στο site σας μια καταγγελία που αφορά την ρίψη πάσης φύσεως σκουπιδιών απο ξενοδοχεία της περιοχής των Κολυμπίων αλλά και από πολίτες σε ένα σημείο που καθημερινά περνούν δεκάδες τουρίστες, σχηματίζοντας κάκιστη εντύπωση για την περιοχή μας. Το σημείο αυτό βρίσκεται κοντά στην εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου, στους πρόποδες του βουνού που βρίσκεται η Τσαμπίκα η Ψηλή. Η ρίψη των σκουπιδιών ξεκίνησε απο τότε που αποκτήθηκε πρόσβαση στο σημείο όταν πέρασε ο αγωγός μεταφοράς νερού απο το φράγμα Γαδουρά προς τη Ρόδο.


Την τελευταία φορά (30/4/2017), κυνήγησα με το αμάξι δύο άτομα που με δύο ημιφορτηγά έριχναν σκουπίδια εκεί και ειδοποίησα άτομο της τοπικής διοίκησης που μετά απο επικοινωνία με την αστυνομία του είπαν το ξενοδοχείο στο οποίο ανήκουν τα αμάξια. Το άτομο της τοπικής διοίκησης μίλησε στο τηλέφωνο με κάποιον απο το ξενοδοχείο να φροντίσουν να καθαρίσουν το σημείο αλλιώς θα τους έκανε μήνυση. Φυσικά, τον "έγγραψε" κανονικότατα...και τα σκουπίδια παραμένουν εκεί.


Στοιχεία του ατόμου της τοπικής διοίκησης, φωτογραφία τους ενός αυτοκινήτου και τον αριθμό κυκλοφορίας και των δύο αμαξιών είναι στη διάθεσή σας. Επίσης σας στέλνω φωτογραφίες και το ακριβές σημείο που πετάνε τα σκουπίδια.


Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω μετά τη δημοσιοποίηση ο δήμος Ρόδου να ευαισθητοποιηθεί ώστε να καθαριστεί το μέρος και να κλείσει η πρόσβαση απο αμάξια.


Με εκτίμηση
Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/5/17, 12:34 π.μ.

    ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΝΟΎΜΕΡΑ ΞΕΣΚΈΠΑΣΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/5/17, 11:44 μ.μ.

    Μόνο σε αστυνομία/δήμο θα τα δώσω... Ας επικοινωνήσουν μέσω των Παραπονων μαζί μου και θα δούμε, θα γίνει κάτι; Θα τους κάνουν μήνυση; Θα τα μαζέψουν; Θα τον βουλώσουν για να μην τα βαλουν με τους ξενοδόχους; Τι απ' όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα