ροή ειδήσεων

Στην Αθήνα βρέθηκε το Σωματείο Ξεν/λων Ρόδου για το θέμα του ΕΦΑΠΑΞ


Την Δευτέρα 8 Μαϊου 2017 εκδικάστηκε στην Αθήνα η αγωγή που είχε καταθέσει κατά του ΤΑΠΙΤ, πριν από 3 χρόνια, η Ομοσπονδία με εργαζόμενους από όλη την Ελλάδα οι οποίοι είχαν λάβει μειωμένο το ποσό του ΕΦΑΠΑΞ. Στο δικαστήριο ήταν παρόν Πρόεδροι Σωματείων από όλη την Ελλάδα που εκπροσωπούσαν τους εργαζόμενους ανά τόπους και φυσικά δεν έλειπε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας κ. Σταμούλης Αθανάσιος που εκπροσώπησε τους εργαζόμενους από την Ρόδο. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν πάρθηκε αφού εκκρεμεί ακόμα ένα δικαστήριο που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.
Σε συνέχεια της υπόθεσης ο Πρόεδρος μας μαζί με τους υπόλοιπους Πρόεδρους Σωματείων και την Ομοσπονδία πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΤΑΠΙΤ για τις μειώσεις που έχει υποστεί το ΕΦΑΠΑΞ τα τελευταία χρόνια αλλά και την ακύρωση της 20ετίας.
Το Σωματείο μας αναμένει το επόμενο δικαστήριο που θα ορίσει και την τελική απόφαση ελπίζοντας σε μια απόφαση υπέρ των εργαζομένων αφού τα χρήματα του ΕΦΑΠΑΞ αποτελούν κόπο πολλών χρόνων εργασίας.


Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε