ροή ειδήσεων

Συνήγορος Σώρρα: Ας κατορθώσει η Δικαιοσύνη να εμφανιστεί ο Χριστοφοράκος και... βλέπουμε μετά για τον Σώρρα



Δύο μήνες περίπου μετά την καταδικαστική απόφαση για τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγο του και ακόμη δεν έχουν καταφέρει οι Αρχές να τους εντοπίσουν.

Ο ποινικολόγος και συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα Βασίλης Νουλέζας μίλησε στο «Kapa-News» της Κατερίνης και αποκάλυψε ότι στο στο δικαστήριο της Τετάρτης (17/5) όπου δικάζεται η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βάιας Ρουγκλίου, πιθανότατα δεν θα εμφανιστεί ξανά η γυναίκα του επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις»

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα: «Το μόνο νεότερο που έχουμε είναι ότι στις 17 Μαΐου δικάζεται η αίτηση εκτέλεσης ποινής και παρά την απεργία ο γραμματέας δεν θα απεργεί, οπότε θα ξεκινήσει κανονικά στις 9 το πρωί. Η προτροπή μου είναι να παραστεί η γυναίκα του Αρτέμη Σώρρα στο δικαστήριο. Είναι μάνα 4 παιδιών, το μικρότερο 8 ετών. Παρά τις συνεχείς επικοινωνίες δεν θα είναι πιθανότατα. Ομως δεν μπορώ να το αποκλείσω να πάει. Είναι μειονέκτημα ότι είναι φυγόποινοι.

Με εμπιστεύεται ο Αρτέμης Σώρρας. Μέχρι την κλήση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο αποκλείω το ενδεχόμενο να εμφανιστεί. Ας κατορθώσει η ελληνική Δικαιοσύνη να εμφανιστεί ο Χριστοφοράκος και μετά βλέπουμε για τον Σώρρα...».

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις του:

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *