Σε 48ωρη απεργία, κατήλθαν από σήμερα οι εργαζόμενοι της υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, με αφορμή τις προγραμματισμένες απολύσεις.
Οι εργαζόμενοι αιτούνται αναστολή της απόφασης για τις απολύσεις και πλήρη απορρόφηση όλων των εργαζομένων από τις συστημικές τράπεζες.
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, Στάμος Γιαννακάκης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι το προσωπικό άλλων Συνεταιριστικών Τραπεζών απορροφήθηκε από τις συστημικές τράπεζες.
«Εμείς μόνο, είπε, μείναμε απ’ έξω».
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, που βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ ότι η τράπεζα θα μπορούσε να σωθεί, αν υπήρχε πολιτική βούληση.
«Στόχευση και στρατηγική της κυβέρνησης, είπε, είναι να συσταθεί μια τράπεζα ειδικού σκοπού και υπάρχει η σκέψη να γίνει βραχίονας της Παγκρήτιας Τράπεζας».
ερτ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.