ροή ειδήσεων

H στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε…



Με αγωνία για την πορεία του νησιού μας και τη δυνατή θέληση για την πρόοδο των συμπολιτών μας, παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στην παράταξη του κ. Δημάρχου και της σημερινής δημοτικής αρχής, με κυριότερο αρνητικό στοιχείο την έλλειψη επικοινωνίας, συνεννόησης και επαφής μεταξύ του κ. Δημάρχου και μεγάλης μερίδας στελεχών του, αλλά και τις έντονες διαφωνίες για τον τρόπο και την ασκούμενη πολιτική στο Δήμο με φανερά δυσμενείς συνέπειες για τον τόπο μας.

Η τελευταία παραίτηση του αντιδημάρχου κ. Παρδαλού, η προηγούμενη του κ. Περδίκη, η δημόσια εκδήλωση της επιθυμίας αποχώρησης του κ. Μανδρακού αλλά και η αδρανοποίηση και αποστασιοποίηση πολλών στελεχών δείχνει αρνητικά στοιχεία αλλά και εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την κακή πορεία της δημοτικής αρχής. Τα εσωτερικά προβλήματα όμως της δημοτικής αρχής και ο αναποτελεσματικός βηματισμός της, δεν αποτελούν δικαιολογία για την στραβή πορεία του τόπου μας.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξής μας Στράτος Καρίκης, για μία ακόμη φορά επισήμανε την αγωνία και την ανησυχία τόσο τη δική μας, όσο και των συμπολιτών μας, για τη στασιμότητα στα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν.

H κακή καθαριότητα στο νησί μας , το απεριποίητο πράσινο, η κακή αισθητική και η άσχημη εικόνα, οι απεριποίητες και μη εκσυγχρονισμένες παραλίες, τα προβλήματα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, η εγκαταλελειμμένη Μεσαιωνική Πόλη , οι εγκαταλελειμμένες παιδικές χαρές, το κυκλοφοριακό πρόβλημα, η άσχημη εικόνα στο Ροδίνι, η Νέα Αγορά και το Εθνικό Θέατρο, η κακή εικόνα των συνοικιών και πολλών χωριών μας ,οι ελλείψεις στο νερό , τα προβλήματα στην κρουαζιέρα, η πορεία στον αυτόματο πιλότο του τουρισμού μας , το άλυτο θέμα του ΠΡΟΤΟΥΡ, το άλυτο θέμα των αθιγγάνων , ο ανύπαρκτος εθελοντισμός με ευθύνη του Δήμου , η κακή επαφή του δημότη με το Δήμο, το Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή, η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας , ο ανύπαρκτος έλεγχος , η ανεπαρκή συνεργασία με τους φορείς του νησιού μας , η ανύπαρκτη παραχώρηση αρμοδιοτήτων στα τοπικά μας συμβούλια , είναι θέματα που συνεχώς σαν παράταξη θέτουμε στα αρμόδια όργανα του Δήμου δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα . Οι παρεμβάσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο ενοχλούν, αλλά για εμάς είναι στάση ευθύνης και μονόδρομος.

Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε και το νησί μας για μία ακόμη φορά δεν είναι έτοιμο.

Ο χρόνος τελειώνει ας μην τον αφήσουμε να πάει άλλο χαμένος.



Για την δημοτική παράταξη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Στράτος Καρίκης

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
Δ.Σ. Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/5/17 21:48

    Θα σε δούμε και σένα το θα κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/17 22:30

    ας δουμε και αυτον του αλους τους θαυμασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *