ροή ειδήσεων

Αυλαία στο ITF Senior της Ρόδου



Ολοκληρώθηκε το Rhodes Open ITF senior που διεξήχθη απο τις 24 έως τις 28 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού ομίλου αντισφαίρισης αφήνοντας τος καλύτερες εντυπώσεις σε συμμετέχοντες και διοργανωτές.

Με συμμετοχές απο 10 χώρες και 100 περίπου αθλητές απο την Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία ,Εσθονία, Ρουμανία, Σερβία, Ιράν, Πολωνία, Ιταλία, Τουρκία αλλα και οι καλύτεροι αθλητές στην κατηγορια τους απο όλη την Ελλάδα, οπως οι Μαμάσης, Φώκιαλης, Λαλιώτης, Πανάκας, Βαζαίος, Σκούφαλου, Ζωγραφάκης, Ζώρζος, Κριτσώνη, Ηλιάδης.

Μεγάλο θέαμα προσέφεραν σε κάθε παιχνίδι τους οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στα μικτά, οι Helina Lill και Eric Ambrosious απο την Εσθονία αλλά και στο διπλό ανδρών ο Eric Ambrosious με τον Ivar Troost, αποδεικνύοντας πως το συγκεκριμένο τουρνουά είναι σίγουρο πως πρέπει να αναβαθμιστεί σύντομα καθως μπορεί να προσελκύσει παίκτες απο όλη την υφήλιο.

Για την Ιστορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξής -> http://bit.ly/2quRqLu

Η συνδιοργάνωση αυτή με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου απέδειξε για άλλη μια φορά πως η συνεργασία των υγειών δυνάμεων
του τόπου μας μπορούν να αποδώσουν καρπούς καθώς το συγκεκριμένο τουρνουα καθιερώνεται την ίδια εποχή καθε χρόνο βοηθώντας στην επιμυκηνση της τουριστικής περιόδου αλλά και στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού που αξίζει στο νησί.

Η συμβολή όλων των ντόπιων αθλητών να στηρίξουν το τουρνουά υπήρξε καταλυτική ενω και τοπικές επιχειρήσεις όπως η Tatakis Wines με το Ροζαλία τη βραδιά του reception party, η Marathon rent a car, το Lydia hotel, αλλα και η Βαπ Κουγιός έδειξαν την ευαισθησία τους και την κοινωνική ευθύνη προσφέροντας στο τόπο.

Τέλος καταλυτική υπήρξε η συνδρομή του δήμου Ρόδου μέσω του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΡ συμβούλου Δημήτρη Καρατζιά καθως συνέβαλε στην προετοιμασία των εγκαταστάσεων και επέβλεπε προσωπικά συνδράμοντας στην προετοιμασια των εγκαταστάσεων.

Η παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Παπαβασιλείου Μαριέττα στο Reception Party αλλά και η βράβευση απο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου των Συντελεστών της διοργάνωσης αποτελούν έμπρακτη δήλωση πως η στήριξη στις πραγματικά αξιόλογες διοργανώσεις στηρίζονται απο τις αρχές.

Το post του Davis Cup Captain, Φώτη Βαζαίου για το τουρνουά της Ρόδου




Θα ηθελα να μοιραστώ μαζι σας το καταπληκτικό τουρνουά που οργάνωσε ο Ροδιακος όμιλος Αντισφαίρισης σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ και έλαβα συμμετοχή ολα ήταν τελεια η Ρόδος η Φιλοξενία η Οργάνωση η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τα Μέλη του ΡΟΑ το ΔΣ οι Δημότες οι Ξενοδόχοι που μείναμε και οχι μονο οι συμπαίκτες/τριες και τελος η ανιδιοτελής αγάπη που λαμβαναμε ήταν απεριόριστη !!!!! Το σύνθημα μου TO 2018 ΟλΟΙ ΕΚΕΙ!!! Για την Ιστορία 1 θέση στο Μονο και Διπλό με παρτενέρ Georgopoylos Kwnstantinos στο 1 διεθνές τουρνουά βετεράνων στην πανέμορφη Ρόδο ! ΡΟΔΟΣ σας ευχαριστω πολυ για την αγάπη σας!!!

tennis24.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *