ροή ειδήσεων

Survivor αποκάλυψη: Ποιος θα νικήσει στο αγώνισμα ασυλίας σήμερα



Μα φυσικά η παραγωγή του Survivor η οποία φτιάχνει τα παιχνίδια με στόχο την υψηλή τηλεθέαση και το ενδιαφέρον του φανατικού τηλεθεατή του παιχνιδιού!


Πάμε να δούμε ένα-ένα τα πράγματα με τη σειρά. Το athensmagazine.gr σας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το τί ακριβώς συμβαίνει στο Survivor. Προσπαθούμε να σας λέμε όλα εκείνα που δεν θέλουν να σας μεταφέρουν ή που δεν γράφουν οι κάμερες στο παιχνίδι...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ!

Όλοι εχθές στο Survivor είδαμε έναν Αγγελόπουλο να απασφαλίζει και να ξεφεύγει και με τον Χρανιώτη (δείτε εδώ) αλλά και με τον Σπαλιάρα που έκανε την άσεμνη χειρονομία (δείτε εδώ).

Πηγές μας στον Άγιο Δομίνικο μας λένε δύο πράγματα. Πρώτον ότι αν δεν συγκρατούσε ο Τανιμανίδης και η παραγωγή του Survivor τον Αγγελόπουλο θα είχε χιμήξει στον Σπαλιάρα, δεύτερον ότι τέτοια μπινελίκια και τέτοιες συμπεριφορές μέσα στο παιχνίδι σε κόντρες μεταξύ συμπαικτών αλλά και αντιπάλων έχουν ξαναγίνει!!! Μας ανέφεραν συγκεκριμένα ότι και ο Μπο έχει ξεφύγει σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά και παλαιότερα ο Χανταμπάκης είχε ξεφύγει σε ανταγωνιστικό επίπεδο με παίκτες της αντίπαλης ομάδας.





«Μας έλεγαν αυτά τα κομμάτια να τα απομονώνουμε και να τα κόβουμε διότι με βάση τον Νόμο, επειδή το παιχνίδι παίζεται σε ώρα prime time που βλέπουν έφηβοι και παιδιά, δεν θα έπρεπε να έχει ούτε ξεσπάσματα βίας ούτε βωμολοχίες. Μας είχαν πει τότε ότι κινδυνεύουμε σίγουρα με πρόστιμο από το ΕΣΡ αλλά και σε ακραία περίπτωση ακόμη και με αλλαγή ώρας του παιχνιδιού. Δεν μπορέσαμε ποτέ να καταλάβουμε πώς αυτή τη φορά επέτρεψαν να δείξουμε στον κόσμο χωρίς να κόψουμε τίποτα από την έκρηξη του Αγγελόπουλου εναντίον και του Σπαλιάρα αλλά και του Χρανιώτη». Αυτά μας είπε άνθρωπος μέσα από το παιχνίδι.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται ανεξήγητο αλλά πιστεύουμε ότι αν το κοιτάξουμε πιο ψύχραιμα θα βρούμε την εξήγηση. Απλά, όπως το έχουμε ξαναγράψει στο athensmagazine.gr η παραγωγή του Survivor θέλει να αποκαθηλώσει στα μάτια του κόσμου έναν παίκτη που ήταν φαβορί με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Δεν θέλουμε να γράψουμε ότι θέλουν να τον εξευτελίσουν , αλλά σαφώς πρόκειται για μια προσπάθεια να του κόψουν φτερά και πόδια.

Νομίζουμε ότι στη συνέχεια του παιχνιδιού θα γίνουμε μάρτυρες και άλλων τέτοιων καταστάσεων.

ΕΠΑΘΛΟ ΑΣΥΛΙΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...

Την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν οι Μαχητές σε ένα παιχνίδι ασυλίας που βούιξε το διαδίκτυο και το twitter ότι ήταν στημένο.





Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους, το σημερινό παιχνίδι όμως όπως παρακολουθήσαμε στο βίντεο του τρέιλερ, έχει ένα στοιχείο που προφανώς δίνει μπόνους στους Μαχητές. Είναι ένα αγώνισμα με ένα δύσκολο στίβο μάχης που απαιτεί ευελιξία και ταχύτητα. Το συγκεκριμένο αγώνισμα που θα παλέψουν Μαχητές και Διάσημοι θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα και κουραστικά αγωνίσματα που έχουμε δει στα μέχρι τώρα επεισόδια του Survivor.

Με βάση λοιπόν αυτά τα χαρακτηριστικά θεωρούμε ότι στο τρέξιμο και την πίεση Νάργες, Μπο και Κοκκινάκης θα μείνουν πίσω. Αυτό από μόνο του δίνει ένα προβάδισμα, έστω και μικρό, στους Μαχητές που είναι μικρόσωμοι και σίγουρα γρηγορότεροι. Μένει να δούμε αν σε ένα τέτοιο αγώνισμα που ωφελεί σαφώς τους Μαχητές θα έχουν μια σίγουρη νίκη τους ή θα έχουμε την ανατροπή από τους Διάσημους που άλλωστε έχει ξαναγίνει.



Τώρα αν θέλαμε να δώσουμε ποσοστά νίκης, 60% για τους Μαχητές 40% στους Διάσημους σήμερα στο αγώνισμα ασυλίας.

Όσο για spoiler και διαρροές θα προσπαθήσουμε όπως πάντα στο athensmagazine.gr να σας έχουμε νικητή και σκορ για όσους ενδιαφέρονται φυσικά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, εκεί γύρω στις 7.30 με 9.

Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ του σημερινού παιχνιδιού της ασυλίας:





Αποκάλυψαν ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία!

Σύμφωνα με την εκπομπή Biri Biri της Χριστίνας Λαμπίρη χάνουν οι Διάσημοι από τους Mαχητές την ασυλία και υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Κοκκινάκης, Λάουρα, Μπο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Ατομική ασυλία κερδίζουν Αγγελόπουλος και Χρανιώτης! Αυτές δεν είναι δικές μας πληροφορίες και δεν δεσμευόμαστε με αυτές, θα δούμε αν θα πέσουμε μέσα ή όχι!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *