ροή ειδήσεων

Survivor: Στην Ρόδο και ο τουρκικός τελικός!



Η αγωνία κορυφώνεται, όσο πλησιάζουμε προς τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο Survivor και τα τελευταία 24ωρα φουντώνουν οι φήμες για την ακριβή τοποθεσία και χρονολογία διεξαγωγής του. Εσχάτως, όμως, προκύπτει ένα ακόμη νέο δεδομένο...

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες στη Ρόδο δεν θα διεξαχθεί μόνο ο ελληνικός τελικός του Survivor, αλλά και ο τουρκικός, φυσικά με μερικές μέρες διαφορά. Οι Τούρκοι, άλλωστε, βρίσκονται... ελάχιστα πιο μπροστά σε σχέση με τα γυρίσματα του ελληνικού Survivor. Μένει, απλά, να διαπιστωθεί αν στα πλάνα του Ακούν Ιλιτζαλί βρίσκεται πράγματι μια τέτοια εκδοχή, που όμως θεωρείται πολύ φυσιολογική, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο και μάλλον και οικονομικά ασύμφορο να... σπάσει στα δύο η παραγωγή του Survivor για τη διεξαγωγή των τελικών σε Ελλάδα και Τουρκία, από τη στιγμή που όλο το πακέτο το διαχειρίζονται τα ίδια άτομα και στις δύο περιπτώσεις.


Και, προφανώς, κανένας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ετοιμάζει και κάποια έκπληξη ο Τούρκος παραγωγός για το φινάλε του Survivor.

Αλλωστε, σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό ήδη πάει η διεξαγωγή του τελικού μια εβδομάδα πίσω και πιθανότατα το live θα διεξαχθεί στις 2 Ιουλίου, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα, πάλι σε ζωντανή μετάδοση από τη Ρόδο, θα μεταδοθεί ο ημιτελικός του Survivor.



athensmagazine

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *