επικαιρότητα

Τα top ξενοδοχεία σε Ρόδο, Κρήτη, Κω, Χαλκιδική και Κέρκυρα, βάσει πωλήσεων κατά HolidayCheckΤα δέκα πρώτα ξενοδοχεία από πλευράς πωλήσεων στην γερμανική αγορά σε Ρόδο, Κρήτη, Κω και Κέρκυρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του HolidayCheck, αποκαλύπτουμε σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα από το money-tourism.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 10 πρώτα ξενοδοχεία της Ρόδου -επιβεβαιώνοντας και στα στοιχεία του ΙΤΕΠ για την «πρωτιά» του Νότιου Αιγαίου- είχαν στο τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου 2016 κρατήσεις αξίας 6,6 περίπου εκ. ευρώ, έναντι 6,5 της Κρήτης, 5,4 εκ. της Κω, 2,5 της Χαλκιδικής και 2,25 εκ. ευρώ της Κέρκυρας.
Η ΡόδοςΟ Γιάννης και η Μαρία Χατζηλαζάρου / ksd photo

Στο top 10 της Ρόδου στην πρώτη και δεύτερη θέση βρίσκουμε το πρώτο και δεύτερο της πανελλαδικής κατάταξης La Marquise και Kallithea Horizon, αντίστοιχα. Ακόμη περιλαμβάνονται και δύο από τα ξενοδοχεία του ομίλου Χατζηλαζάρου, το αάθροισμα των οποίων «ανεβάζει» τον όμιλο στην πρώτη θέση των κρατήσεων του HolidayCheck.ksd photo
Η ΚρήτηΠαντελής Σαπουνάκης, Ανδρέας Μεταξάς, ksd photo
Ο Μανώλης Μανούσος των Cyan Hotels / ksd photo

Στην Κρήτη προηγείται το Lyttos Beach του Παντελή Σαπουνάκη, όπως και το Ikaros, ενώ ψηλά στην κατάταξη βρίσκεται το Apollonia του ομίλου CYAN HOTELS και το Creta Maris του Ανδρέα Μεταξά.
Επίσης, ψηλά στην κατάταξη βρίσκεται το Rinela του ομίλου Μήτση.ksd photo

Η Κως
Ο κ. Κώστας Ζαρίκος / ksd photo

Στην Κω προηγείται η «ναυαρχίδα» του ομίλου Μήτση, Norida Beach, με το Horizon να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και το Neptune να βρίσκεται στην τρίτη.
Στην τέταρτη θέση ένα ακόμη ξενοδοχείο του ομίλου Μήτση, το Blue Domes, και ακολουθούν το Caravia Beach και το Astir Odysseus του Μανώλη Κριτσωτάκη.ksd photo
Η ΧαλκιδικήΤο ξενοδοχείο Akrathos

Στην Χαλκιδική στην πρώτη θέση βρίσκεται το Anthemus και ακολουθεί το Ikos Olivia της οικογένειας Ανδρεάδη. Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται συνολικά 3 ξενοδοχεία συμφερόντων Ανδρεάδη.
Ψηλά στην κατάταξη βρίσκεται και το Akrathos, του Λευτέρη Μελετλίδη.ksd photo

Η Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα πρωταγωνιστεί ο όμιλος ξενοδοχείων Mayor, καθώς τρία ξενοδοχεία στο top 10. Πρώτο στην κατάταξη είναι το Iti Grand, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Acharavi Beach.ksd photo

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης