επικαιρότητα

ΑΠΟΛΥΣΗ για τους 130 συμβασιούχους Καθαριότητας του Δήμου ΡόδουΔυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του epoli.gr από τον Πρόεδρο της Ε.Ε. της Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α., κ. Μάρκο Δαρδαμάνη, και 130 συμβασιούχοι – “παρατασιούχοι” Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου βρίσκονται από σήμερα στην ανεργία…

Παρά τις πιέσεις των συμβασιούχων και του σωματείου εργαζομένων στον Δήμαρχο, το θέμα εισήχθη στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αποφασίστηκε η μη συνέχιση των εν λόγω συμβασιούχων, ελάχιστες μόνο ώρες πριν την δημοσιοποίηση της Εγκυκλίου του Υπ. Εσωτερικών, που περιγράφει τη διαδικασία παραμονής των συμβασιούχων - "παρατασιούχων" Δήμων της Χώρας στις υπηρεσίες τους, με νέες συμβάσεις, το μέγιστο έως 31/3/2018.

Για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α. ζητά την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και της ΚΕΔΕ.

Στα αξιοσημείωτα της συνεδρίασης, η καταγγελία της αντιπολίτευσης ότι, η Δημοτική Αρχή έχει παραχωρήσει Κρατικά οχήματα στον ιδιώτη εργολάβο, προκειμένου να εκτελεί το συμβατικό έργο που έχει αναλάβει.

epoli.gr

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα