επικαιρότητα

ΣΟΚ: Μέσα σε τρία χρόνια χάθηκαν 27.000 παιδιά στην Τουρκία – Φοβερές αποκαλύψεις για την τύχη τους


Οι αποκαλύψεις είναι σοκαριστικές.

Είναι αλήθεια ότι στην γειτονική Τουρκία οργιάζουν τα κυκλώματα απαγωγής παιδιών και όπως αποκαλύπτει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα οι μεγάλες σε κυκλοφορία τουρκικές εφημερίδες, Sabah, και Aksam μέσα σε μια τριετία, 27.000 παιδιά έχουν εξαφανιστεί από προσώπου Γης.
Από τα παιδιά αυτά μέχρι σήμερα τα 16.289 παραμένουν εξαφανισμένα, ενώ τα περισσότερα από αυτά που γυρίζουν, επιστρέφουν χωρίς κάποιο σημαντικό όργανο του σώματος τους...
Οι σπείρες προτιμούν τα κορίτσια, όπως αναφέρει η έρευνα της τουρκικής εφημερίδας, προφανώς και για άλλους σκοπούς, όπως σύγχρονα σκλαβοπάζαρα αλλά και σεξουαλικές κακοποιήσεις που «ευδοκιμούν» στην σύγχρονη ισλαμική Τουρκία.
Εντυπωσιακό είναι επίσης και το στοιχείο ότι από τους αριθμούς αυτούς, περίπου 12.000 απήχθησαν μέσα από τα ίδια τους τα σπίτια, γεγονός που δείχνει πως οι σπείρες απαγωγής ανηλίκων είναι αδίστακτες και κινούνται βάσει οργανωμένου κυκλώματος

Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνει και η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με την οποία, μόνο στην Πόλη κάθε μέρα χάνονται δεκάδες άτομα ενώ και πολλοί άλλοι εξαφανίζονται χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για την τύχη τους. Ένα μέρος από αυτούς, ξαναβρίσκονται αφού είχαν χάσει κάποιο όργανο του σώματος τους.
Οι αναφορές κάνουν λόγο για την τουρκική μαφία εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων, που πιάνει παιδιά και αφού τα αφαιρέσει κάποιο όργανο του σώματος τους, τα αφήνει ξανά στους δρόμους έχοντας πολλές φορές καταστρέψει την ζωή τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες του ίδιου του Ιατρικού Συλλόγου της Κωνσταντινούπολης, (ο πρόεδρος του οποίου, Orhan Arıoğlou, είχε καταγγείλει στο υπουργείο Υγείας την… λειτουργία κλινικών που ειδικεύονται στο εμπόριο οργάνων), η τουρκική αστυνομία ποτέ δεν είχε προχωρήσει στο κλείσιμο κάποιας από αυτές τις παράνομες κλινικές.

Παράλληλα η τουρκική μαφία έχει αναπτύξει διασυνδέσεις και σε γειτονικές με την Τουρκία χώρες στα ανατολικά της σύνορα και όπως ανέφεραν τα στοιχεία που παρέθετε η κουρδική εφημερίδα, Özgür, στο Ιράκ η τουρκική μαφία αγόραζει το ένα νεφρό για 500 δολάρια. Παρά την πολύ χαμηλή αυτή τιμή υπάρχει μεγάλη προσφορά καθώς πάντα υπάρχουν πολλοί απελπισμένοι που δεν διστάζουν να θυσιάσουν το νεφρό τους για το ποσό αυτό που θα τους δώσει την δυνατότητα να ζήσουν έστω για λίγο καιρό υπό καλύτερες συνθήκες.

Ενδεικτικό της μεγάλης έκτασης του λαθρεμπορίου οργάνων ήταν και η καταγγελία που είχε κάνει στον τουρκικό τύπο, ο προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου της Κωνσταντινούπολης, καθηγητής Şaban Şimsek, εξ αιτίας ενός γεγονότος που είχε δημοσιευτεί στον τουρκικό τύπο. Το γεγονός αυτό ήταν ότι μια ολόκληρη πόλη της ανατολικής Τουρκίας, το Βαν, είχε τρομοκρατηθεί από τις συνεχείς εξαφανίσεις μικρών παιδιών. Τα παιδιά αυτά, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες είχαν πέσει θύματα της τουρκικής μαφίας οργάνων η οποία τα μετέφερε στη συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη για τα «περαιτέρω». Ο Τούρκος καθηγητής επισήμανε ότι υπάρχει ένα τεράστιο οργανωμένο κύκλωμα απαγωγής μικρών παιδιών που επιδίδεται στην εμπορία ανθρωπίνων οργάνων με διασυνδέσεις στην Κωνσταντινούπολη και στο εξωτερικό.

nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: ο κουκουρουκου αγόρασε ξυπνητηρι;
τον ειδα πριν τις 12 σε στημένο βιντεο στο φουμπου

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά