επικαιρότητα

2o ΚΛΑΣΙΚΟ ΡΑΛΙ ΡΟΔΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΟΧΗΣΗ Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (με υπεύθυνους τους εντεταλμένους σε θέματα πολιτισμού- αθλητισμού, Κάλλιστο Διακογεωργίου και Νίκο Νικολή) και το τμήμα αθλητισμού- πολιτισμού, σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου και τον Σ.Ι.Σ.Π.Α. (Σύλλογος Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου) διοργανώνουν το 2ο κλασικό ράλι Ρόδου (οχημάτων εποχής) το προσεχές σαββατοκύριακο (24-25 Ιουνίου). Στο πλαίσιο αναβίωσης του σιρκουί Ρόδου, συνεχίζονται οι προσπάθειες και το 2ο κλασικό ράλι Ρόδου αποτελεί τη συνέχεια των εκδηλώσεων με βάση το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μετά τα Super Cars και τις Harley Davidson, σειρά παίρνει το 2ο κλασικό ράλι Ρόδου οχημάτων εποχής και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Στο χώρο μπροστά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναμένεται να συγκεντρωθεί πολύς κόσμος για να απολαύσει και να παρακολουθήσει ένα ξεχωριστό και όμορφο θέαμα, που παραπέμπει σε άλλες παλαιότερες εποχές. Φυσικά το «παρών» θα δώσουν και οι ντόπιοι κάτοχοι οχημάτων εποχής, που ήδη αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον το event.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ (24/06):

(10:00): Άφιξη των πληρωμάτων στο νησί της Ρόδου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Rodos Palace και ελεύθερος χρόνος.

(17:00): Αναχώρηση από Rodos Palace για την αναβίωση της διαδρομής του ιστορικού σιρκουί της Ρόδου

(18:00): Άφιξη των οχημάτων στο χώρο μπροστά από την Περιφέρεια για διοικητικό και τεχνικό έλεγχο των οχημάτων

(20:00): Καλωσόρισμα συμμετεχόντων με κέρασμα από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο στο κτίριο της Περιφέρειας.

(21:00): Ελεύθερο πρόγραμμα

ΚΥΡΙΑΚΗ (25/06):

(09:30): Άφιξη πληρωμάτων στο χώρο εκκίνησης μπροστά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

(11:00): Εκκίνηση 1ου οχήματος του αγώνα από το δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο προς Ιαλυσό, Κρεμαστή, Παραδείσι, Σορωνή, Καλαβάρδα, Μανδρικό, Κάμειρο, Κρητηνία, Μονόλιθο, Απολακκιά, Κατταβιά, Γεννάδι.

(14:30-16:30): Λίνδος- Ανασυγκρότηση οχημάτων. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο και γεύμα στο Lindos Ice Bar.

(16:30): Εκκίνηση 1ου οχήματος για το 2ο σκέλος του αγώνα προς Μάσαρη, Μαλώνα, Φαληράκι, Αμμούδες

(18:30-20:00): Γεύμα πληρωμάτων

(20:00): Απονομή βραβείων και αναμνηστικών πλακέτων

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα