ροή ειδήσεων

Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού για την Ελλάδα: "Κάνετε εξαιρετικά άλματα στον τουρισμό"




Διεθνής αναγνώριση για την Έλλαδα - Ισχυροποιείται σε επίπεδο διεθνών επαφών ο ελληνικός τουρισμός

Μετά τα συνεχή ρεκόρ στον τουρισμό, ήρθε η διεθνής αναγνώριση για την Ελλάδα σε κορυφαίο επίπεδο, από τον επικεφαλής του (πανίσχυρου) Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO), Ταλέμπ Ριφάι.


Σε επικοινωνία που είχε ο κύριος Ριφάι με την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, με αφορμή την υποψηφιότητα της Ελλάδας - για πρώτη φορά στην τουριστική της ιστορία - για το Εκτελεστικό Συμβούλιο του UNWTO, όπως αποκάλυψε ο σημερινός "Βηματοδότης", της τόνισε ότι: «Κάνετε εξαιρετικά άλματα στον τουρισμό. Η Ελλάδα έχει εφέτος αύξηση του τουριστικού ρεύματος 7%, ενώ ολόκληρος ο πλανήτης έχει κατά μέσο όρο αύξηση 3%».





Ο φάκελος της υποψηφιότητας ετοιμάστηκε από την Ελληνίδα Υπουργό με εξαιρετική επιμέλεια και ήδη έχει κατατεθεί, διεκδικώντας μία έδρα στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του οργανισμού για την τετραετία 2018-2021.


Στο Εκτελεστικό Συμβούλιο μετέχουν 33 χώρες και μία θέση όπως αυτή που διεκδικεί η Ελλάδα θα φέρει τα πάνω κάτω στον τουρισμό μας, καθώς αναβαθμίζει τον ρόλο της χώρας στα διεθνή πράγματα του τουρισμού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *