επικαιρότητα

Στη Λέρο ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. ΔραγασάκηςΣτη Λέρο θα βρίσκεται την ερχόμενη Παρασκευή, 30 Ιουνίου, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Ο Αντιπρόεδρος θα προεδρεύσει συσκέψεως που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 30ης Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, ενώ θα περιοδεύσει στα υπό εξέλιξη έργα.

Τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης θα συνοδεύει ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.

Εν τω μεταξύ, συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Λέρου με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος έθεσε εκ νέου το θέμα της επέκτασης του Αεροδρομίου στο Παρθένι, ζητώντας να αρθούν τα εμπόδια (χωματουργικές εργασίες υψηλού κόστους), ώστε το έργο να μπορέσει να υλοποιηθεί το ταχύτερο δυνατόν.

Για το σημαντικό αυτό θέμα, προγραμματίστηκε εκ νέου σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υφυπουργού κ. Σαντορινιού, του Δημάρχου Λέρου και του Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο Δήμαρχος Λέρου ζήτησε, επίσης, την καθοριστική συμβολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκειμένου να ενταχθεί η Λέρος στο πρόγραμμα της κρουαζιέρας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης με τον Υφυπουργό κ. Σαντορινιό, ο Δήμαρχος Λέρου ζήτησε την παρέμβαση του Υφυπουργού σχετικά με τις προτάσεις που θα υποβάλλει ο Δήμος Λέρου στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, αναφορικά με τα έργα που χρηματοδοτούνται από εθνικούς πόρους.

vimatisko

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα