επικαιρότητα

Λάθος Υπουργείο!
Κωμικές καταστάσεις πυροδότησε η απόφαση των παραγωγών του χολιγουντιανού μιούζικαλ Mamma Mia να μην γυρίσουν το σίκουελ της ταινίας στην Ελλάδα

Πολύς λόγος έγινε στο ελληνικό ίντερνετ - ακόμη και από έγκριτα ενημερωτικά site - για την απόφαση των παραγωγών της ταινίας "Mama Mia" να γυρίσει το σίκουελ του γνωστού μιούζικαλ στην Κροατία. Σύμφωνα με τα κροατικά μέσα οι παραγωγοί επέλεξαν αυτήν την φορά το νησί Vis στις Δαλματικές ακτές ως σκηνικό του φανταστικού ελληνικού νησιού "Kalokairi".


Η είδηση πυροδότησε σειρά δημοσιευμάτων τα οποία βάλουν κατά παντός υπευθύνου για την απώλεια της χολιγουντιανής παραγωγής (η οποία βεβαίως θα προβάλει ούτως ή άλλως την Ελλάδα διεθνώς... μιας και διαδραματίζεται στην χώρα μας). "Αγανακτισμένοι" εκπρόσωποι ξενοδόχων της Θεσσαλίας έστειλαν δημόσιες επιστολές στον Πρωθυπουργό, ακόμη και ο ίδιος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας , Κώστας Αγοραστός, έγραψε επιστολή σε λάθος Υπουργό (!) πάνω στην αγωνία του να προλάβει να πει κάτι πριν ξεχαστεί το θέμα.


Και λέμε λάθος Υπουργό, γιατί απέστειλε επιστολή προς την Έλενα Κουντουρά, την Υπουργό Τουρισμό, αντί της αρμόδιας, Λυδίας Κονιόρδου.


Βλέπετε υπεύθυνο σύμφωνα με το νόμο για τη διευκόλυνση ξένων κινηματογραφικών παραγωγών είναι το γραφείο Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Πολιτισμού.


Εμείς επικοινωνήσαμε με το Υπουργείο Πολιτισμού - και όχι Τουρισμού! - και με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και μας διαβεβαίωσαν ότι όχι μόνο ουδέποτε κατέθεσαν σχετικό αίτημα οι παραγωγοί της ταινίας "Mamma Mia" για να γυρίσουν το σίκουελ στην Ελλάδα, αλλά και καμία γενικά προσέγγιση - ούτε ανεπίσημη - δεν υπήρξε για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Το δίδαγμα από όλη αυτή τη σχεδόν κωμική υπόθεση είναι ότι το Mama Mia δεν το χάσαμε γιατί ποτέ δεν το είχαμε και πόση σύγχυση μπορεί να δημιουργηθεί όταν στο κυνήγι του κλικ και του εντυπωσιασμού κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να κάνει ρεπορτάζ.

tourismarket.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ροδίνι ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όπλο ευτυχώς πρόλαβαν οι θαμώνες να τον αφοπλίσουν γρήγορα .
Αυτά και άλλα πολλά γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση στο συγκεκριμένο καφέ που μόνο καφέ δεν σερβίρει.
Έχουμε φτάσει στα όρια απελπισίας στην γειτονιά η αστυνομία κοιμάται και κανένας δεν κάνει τίποτα .
Έχουμε φτάσει σε βαθμό να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. βίντεο...

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά