ροή ειδήσεων

Καταγγελία για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά



Αναγνώστης: Ειρωνεία..?
Μπαίνοντας στο κατάστημα/ιατρείο το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις είναι μια «ταμπέλα» που λέει : “ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ». Έχοντας ήδη πάει 2-3 φορές χωρίς ραντεβού, όντως είδα ότι τα ραντεβού είναι ραντεβού, δλδ έχουν προτεραιότητα. Λογικό και κατανοητό! Να υπενθυμίσω ότι η γιατρός έρχεται στις 10:00 το πρωί. Γνωρίζοντας λοιπόν ότι στις 10:00 η γιατρός είναι στο ιατρείο πάντα πήγαινα χωρίς ραντεβού 10 παρά.. Μπας και δει το σκυλάκι μου τσακ μπαμ να φύγω. (Κόψιμο νύχια την μία, την άλλη να δει απλά κάτι στην ουρά της κτλ..). Καμία μα καμία φορά όμως δεν ήταν εκεί στην ώρα της! Πραγματικά καμία.. (Επιβεβαιωμένο από αρκετούς πελάτες της)

Μου κλείνει λοιπόν ραντεβού η ίδια στις 10:00 το πρωί. Πάω 9:55.., καλημέρα..., η γιατρός είναι εδώ ? “Τώρα ερχετε” μου απαντάει μια κοπέλα εκεί.., 10:10 έρχεται μια κυρία και ρωτάει αν η γιατρός είναι εδώ.. “Τώρα ερχετε” η απάντηση που πήρε.., 10:20 έρχεται το ραντεβού των 10:30 και ρωτάει η γιατρός είναι μέσα ? “Τώρα ερχετε” η απάντηση που πήρε.. Αυτό ήταν! Σηκώνομαι από την καρέκλα, παίρνω το σκυλάκι μου και φεύγω, αφού πρώτα έβγαλα και μια φώτο το ρολόι της.

Στις 11:00 την παίρνω τηλ, ήταν εκεί! Σοβαρά ήταν εκεί! Όταν της έλεγα τα παράπονα μου, δεν έλεγε ΤΙΠΟΤΑ παρα κάτι “ναι.. ναι.. ναι..” Στο τέλος πια την ρωτάω “Τι θα λέγατε αν τελειώναμε την επέμβαση στο σκυλί και μετά σας έλεγα, Γιατρέ, θα σας πληρώσω τον άλλο μήνα που πληρώνομαι!?” και η απάντηση της ήταν “Γεια σας” και μου κλείνει το τηλ στα μούτρα. Να τη χαιρόμαστε!

Αν δεν μπορείτε να είστε εκεί στις 10:00 που λέτε, απλά αλλάξτε το ωράριο σας. Κάντε το 11:00 π.χ. ή στην τελική γράψτε «Η Γιατρός δεν έρχεται πια στο ιατρείο, βαριέται ή δεν έχει ανάγκη πια :)» και μη ξεχάσετε το smiley!

Ειρωνεία ?

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *