ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το βαζάκι με την κρέμα προσώπου είχε μέσα... κοκαΐνη!



Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής δεν ξεγελάστηκε όταν κλήθηκε να μυρίσει την αποσκευή του αλλοδαπού στο λιμάνι της Ακαντιάς

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 41χρονος Αλβανός που συνελήφθη μόλις βγήκε από το πλοίο της γραμμής έχοντας στο σακ βουαγιάζ του ένα βαζάκι κρέμας καλλυντικών που είχε μέσα... κοκαΐνη!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής δεν ξεγελάστηκε όταν κλήθηκε να μυρίσει την αποσκευή του αλλοδαπού στο λιμάνι της Ακαντιάς, τη περασμένη Κυριακή. Η αντίδρασή του έκανε τους λιμενικούς να ψάξουν εξονυχιστικά το περιεχόμενο του σακ βουαγιάζ και, όταν άνοιξαν το βαζάκι με το καλλυντικό, βρήκαν μέσα δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 69 γραμμαρίων με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον μεταφορέα!

Ο 41χρονος ισχυρίστηκε ότι παρέλαβε το βαζάκι με την κοκαΐνη από κάποιον «Κώστα» στην Αθήνα για να την μεταφέρει στο λιμάνι της Ρόδου, όπου θα το παρέδιδε σε κάποιο άγνωστό του άτομο και θα έπαιρνε 1.000 ευρώ ως αμοιβή. Ωστόσο, οι δικαστικοί δεν πείστηκαν ότι ήταν απλώς «βαποράκι» και διέταξαν τον εγκλεισμό του στις φυλακές με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *