επικαιρότητα

Και η Ελλάδα στις χώρες που θα διώκονται ποινικά οι τουρίστες που προχωρούν σε ψευδείς καταγγελίεςΗ Ελλάδα προστέθηκε χθες στον διαρκώς αυξανόμενο κατάλογο χωρών, όπου οι τουρίστες που διεκδικούν αποζημιώσεις με ψευδείς καταγγελίες ασθενειών διακοπών, θα αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις.

Το Foreign and Commonwealth Office της Βρετανίας, την περασμένη εβδομάδα πρόσθεσε τη Βουλγαρία και την Τουρκία εκτός από την Ισπανία και την Πορτογαλία, οι οποίες είχαν ενταχθεί τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Η προσθήκη της Ελλάδας ήρθε την ημέρα κατά την οποία η Abta ενίσχυσε την εκστρατεία Stop Sickness Scams, ενθαρρύνοντας τις ταξιδιωτικές εταιρείες και τους καταναλωτές να ασκήσουν πιέσεις στους βουλευτές τους για το θέμα.

Στους υποστηρικτές της καμπάνιας περιλαμβάνονται εκπρόσωποι μεγάλων tour operators και φορείς του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων των Thomas Cook, Tui, Monarch και Jet2holidays.

Το Travel Weekly καλεί επίσης στην υποστήριξη της καμπάνιας που έχει ξεκινήσει «Fight Fake Claims» για να απαλλάξει τον κλάδο από την εκρηκτική άνοδο των ψευδών ισχυρισμών για ασθένειες, η οποία συνιστά μαζική απάτη στην ταξιδιωτική βιομηχανία που καθοδηγείται από εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων.

Σε αναθεωρημένες ταξιδιωτικές συμβουλές για την Ελλάδα, το FCO αναφέρει: «Έχουν αυξηθει σημαντικά οι αναφορές Άγγλων παραθεριστών που υποβάλουν αίτηση για σωματική βλάβη από γαστρική ασθένεια κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Θα πρέπει μόνο να εξετάσετε την καταγγελία ή την αξίωση εάν έχετε πραγματικά υποστεί τραυματισμό ή ασθένεια. Αν κάνετε ψευδή ή ψευδή αξίωση, μπορεί να διωχθείτε ποινικά στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ελλάδα.»

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά