ροή ειδήσεων

Χαρούμενους έκανε και πάλι τους Ροδίτες η εκπληκτική Μαριάννα ΠαπακωνσταντίνουΧαρούμενους έκανε και πάλι τους Ροδίτες η εκπληκτική χορεύτρια Μαριάννα Παπακωνσταντίνου στο χθεσινόtalent show του ΑΝΤ1 ''So You Think You Can Dance''! Η Ροδίτισσα χορεύτρια, αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, ότι έχει μεγάλες δυνατότητες πέρασε στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στους 10 καλύτερους χορευτές του τηλεοπτικού talent show.

Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή θα έχουν και πάλι την ευκαιρία οι συντοπίτες της, και ιδιαίτερα οι συγχωριανοί της, από τη Σορωνή, (που χθες οι περισσότεροι ξενύχτησαν για να την απολαύσουν αλλά και να δουν τα τελικά αποτελέσματα!) να την παρακολουθήσουν και πάλι!

Αναμφισβήτητα, το ταλαντούχο αυτό κορίτσι από τη Ρόδο, μάγεψε με τον χορό τηςγι΄ άλλη μια φορά το κοινό αλλά και τους κριτές, καθώς ξεδίπωσε για μια ακόμα φορά τις ικανότητές της κάνοντας περήφανους τους Ροδίτες, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα περιμένουν και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή για να την απολαύσουν και πάλι αλλά και να την ψηφίσουν.

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε