επικαιρότητα

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Χατζηλαζάρου γιορτάζει την Ημέρα του ΠεριβάλλοντοςΓια τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ομιλος H Hotels Collection συμμετέχει ενεργά και γιορτάζει την ημέρα του Περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της φετινής δράσης καθαρισμού των παραλιών, οι φιλοξενούμενοι των ξενοδοχείων και το προσωπικό έγιναν μια ομάδα και εξόρμησαν στις παραλίες μπροστά από τα ξενοδοχεία Lindos Princess Beach Hotel, Princess Andriana Resort & Spa, Boutique 5 Hotel & Spa & Rodos Princess Beach Hotel. Η ακτίνα δράσης επεκτάθηκε και πέρα από τους χώρους των ξενοδοχείων καθαρίζοντας τις ακτές από σκουπίδια και άλλα απορρίμματα.

Ο όμιλος Χατζηλαζάρου θέλει να ευχαριστήσει τους επισκέπτες των ξενοδοχείων, το προσωπικό και τις τοπικές κοινότητες της Ρόδου, που συμμετέχουν σε δράσεις και συνεισφέρουν θετικά στην διατήρηση του καθαρού περιβάλλοντος. Ακόμη περισσότερο γιατί συμβάλουν στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση όλων μας.
Ο Όμιλος

O όμιλος H Ηotels Collection, αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές ελληνικές επιχειρήσεις και απασχολεί περισσότερα από 1000 άτομα προσωπικό. Ξεκίνησε το 1993 ως οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύχθηκε στη νότια Ρόδο. Διαθέτει πέντε (και σύντομα έξι) πολυτελή ξενοδοχεία με συνολική δυναμικότητα άνω των 2000 δωματίων. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και σφυρηλατώντας σχέσεις κατανόησης και υψηλού επιπέδου δέσμευσης με τους εργαζόμενους, τους φιλοξενούμενους και τις τοπικές κοινότητες, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου αγωνίζεται διαρκώς για να προσφέρει στους επισκέπτες την αυθεντική ροδίτικη φιλοξενία. Στόχος του Ομίλου είναι να αναπτύξει και να εξελίξει την έννοια της φιλοξενίας στα επίπεδα, που θα καλύπτει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: καντε κατι με τις αδεσποτες γατες στον αρχαολογικο της Ατταβυρου και στις καλαμιες πιο πανω
2-3 τρελες εχουν κανει την γειτονια εκτροφειο γατων 30 40 ισως 50
ο σταφυλοκοκος θα γινει κορονοιος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά