ροή ειδήσεων

Διαμαρτυρία για τους συμβασιούχους της καθαριότητας



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους συμβασιούχους της καθαριότητας, μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να κηρύξει αντισυνταγματική την παράταση της σύμβασής τους, πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Δήμου Ρόδου.

Οι σύλλογοι υπαλλήλων του Δήμου, σε συνεδρίασή τους, αποφάσισαν επίσης να μετέχουν στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ για την Πέμπτη, 21 Ιουνίου.

«Απέναντι σ’ αυτή την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τον κυβερνητικό εμπαιγμό εμείς ως μόνη λύση πλέον απαιτούμε την άμεση μετατροπή των συμβάσεων σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Και συνεχίζουν:

«Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το μέλλον των εργαζομένων που στηρίζουν πλέον την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων. Υπηρεσίες που χωρίς αυτούς θα οδηγηθούν στην ιδιωτικοποίηση και στα εργολαβικά συμφέροντα.

Τα αδιέξοδα όμως της κυβέρνησης δεν θα φορτωθούν στην πλάτη των εργαζομένων που θα διεκδικήσουν δυναμικά την παραμονή τους στην δουλειά, την μετατροπή της εργασιακής τους σχέση σε Αορίστου Χρόνου διότι εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και που πλέον αποτελεί την μόνη πολιτική διέξοδο , το βάρος της οποίας θα πρέπει η κυβέρνηση να αναλάβει».

ert

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/6/17 12:08

    Συγνώμη αλλά σαν συμβασιούχοι προσλήφθηκαν δλδ πρέπει να νομιμοποιηθούν η να ανανεώνονται επαοριστον?Από την αρχή γνώριζαν ότι ήταν ορισμένου χρόνου κ επίσης υπάρχουν μεγαλύτερες ελλείψεις στα Νοσοκομεία παρά στην καθαριότητα που όποτε θέλουν πάνε κ όποτε θέλουν φεύγουν π.χ.να πάνε για ψωνια,σε ένα άλλο ραντεβού να πιουν καφέ κ τα βλέπουμε με τα μάτια μας κ ειδικά Στην Ρόδο συγνώμη οποίος δεν βρίσκει δουλειά κ ειδικά σεζόν δεν θέλουν να κοπιάσουν εδώ κατεβαίνει όλη η Ελλάδα να εργαστεί λοιπόν αρκετά πια με αυτήν ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/17 14:55

      Πάρα μα πάρα πολύ σωστός!!!!!! Μπράβο σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/17 22:33

      Έχουν απαιτηση να έχουν σύμβαση αορίστου χρόνου από που κ ως που έτσι μπαίνουν με συμβάσεις κ μετά θέλουν νομιμοποίηση αυτή είναι η νοοτροπία μας .Μας έχουν πρήξει να πάτε κύριοι κ κυρίες να δουλέψετε στα ξενοδοχεία να δείτε τι είναι πραγματικό ωράριο κ δουλειά όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους Δ.υπαλληλους στους Δήμους κ σε υπηρεσίες είδη υπερτερουμε τι δεν καταλαβαίνετε πια άλλου πονάει κ χρειάζεται αυτή η χώρα στην Υγεία που είναι πανω από ολα.Οι ιδιοτες θα έχουν προσωπικό που θα τηρεί το ωράριο του κ θα ελέγχεται σωστά για την δουλειά του κ ίσως έτσι δούμε ένα σωστό αποτέλεσμα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *