επικαιρότητα

Ρόδος: Σε ξενοδοχείο οι επιβαίνοντες στο φορτηγό πλοίο όπου εκδηλώθηκε φωτιάΌλοι οι αποβιβασθέντες είναι πολύ καλά στην υγεία τους - Στο πλοίο παραμένουν 12 μέλη του πληρώματος που συνεχίζουν να δίνουν την μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο μηχανοστάσιό του


Σε ξενοδοχείο του νησιού μεταφέρθηκαν τα είκοσι μέλη του πληρώματος του φορτηγού πλοίου med Star που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Ρόδου νωρίτερα έχοντας εγκαταλείψει το πλοίο.

Όλοι οι αποβιβασθέντες είναι πολύ καλά στην υγεία τους και παρά το γεγονός ότι είχε κινητοποιηθεί το νοσοκομείο της Ρόδου δεν χρειάστηκε να παρασχεθούν σε κανένα πρώτες βοήθειες. Στο πλοίο παραμένουν 12 μέλη του πληρώματος που συνεχίζουν να δίνουν την μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο μηχανοστάσιό του.

Στο πλοίο «med star» σημαίας Κύπρου, επέβαιναν συνολικά 32 άτομα όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία σε μία από τις κύριες μηχανές.

Το πλοίο που είναι ναυλωμένο από την Blue Star είχε αναχωρήσει από τη Ρόδο με προορισμό τη Σαντορίνη φορτωμένο με φορτηγά οχήματα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, από τους 32 επιβαίνοντες οι 20 επιβιβάστηκαν σε σωστική λέμβο η οποία και ρυμουλκήθηκε από ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι της Ρόδου.

Οι υπόλοιποι 12 έμειναν πάνω στο πλοίο που και αυτό θα ρυμουλκηθεί στο ίδιο λιμάνι, μια και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Στο σημείο όπου βρίσκεται το πλοίο κατέφθασαν παραπλέοντα πλοία και δύο ρυμουλκά, μια πυραυλάκατος του πολεμικού ναυτικού και ελικόπτερο super puma.


protothema

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα