επικαιρότητα

Ανήλικοι λήστεψαν τέσσερις πεζούς στη ΡόδοΟι αστυνομικοί άρχισαν να «χτενίζουν» την πόλη αναζητώντας τους δράστες που τους είχαν αρπάξει διάφορα χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμεναΕφιαλτικές στιγμές έζησαν ένας Έλληνας και τρεις αλλοδαποί τουρίστες που έπεσαν διαδοχικά θύματα ληστείας από τρεις νεαρούς, οι οποίοι τους χτύπησαν άγρια στους δρόμους της Ρόδου! Όπως αποκαλύφθηκε, μάλιστα, οι δράστες ήταν ανήλικοι.

Μετά τις καταγγελίες που άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή στην Ασφάλεια από έναν 47χρονο Έλληνα, έναν 56χρονο Σλοβένο και δύο Ολλανδούς ηλικίας 59 και 73, οι αστυνομικοί άρχισαν να «χτενίζουν» την πόλη αναζητώντας τους δράστες που τους είχαν αρπάξει διάφορα χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα.

Τελικά, τα τρία Ελληνόπουλα ηλικίας 16, 17 και 17 χρόνων εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και σε βάρος του η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε δίωξη για ληστείες κατά συρροή και κατά συναυτουργία, ενώ της υποβλήθηκε και δικογραφία σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

protothema

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης