ροή ειδήσεων

Ομολογία Μουζάλα: “Hot spot” η Ελλάδα - Εδώ θα μείνουν 25.000 λαθρομετανάστες!



Ξεκάθαρη ομολογία μονιμοποίησης (και ως εκ τούτου νομιμοποίησης;) των «προσφύγων» έκανε ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος, σε χθεσινή συνέντευξή του, αποκάλυψε πως 20.000 με 25.000 «πρόσφυγες» θα παραμείνουν στην Ελλάδα υπό την προϋπόθεση να διατηρηθεί η συμφωνία Ευρώπης - Τουρκίας.

Ενδιαφέρον, επίσης, έχει μια ακόμη ομολογία του. Το ότι δηλαδή «το 70% - 80% είναι οικονομικοί μετανάστες και όχι πρόσφυγες. Όποιος έρχεται κάνει αίτηση ασύλου και από εκείνη τη στιγμή η υπηρεσία πρέπει να κρίνει αν είσαι οικονομικός μετανάστης ή πρόσφυγας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

25.000 λαθρομετανάστες θα μείνουν σε μόνιμη πλέον βάση στην Χώρα μας (με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό), ενώ καταρρίπτεται και ο μύθος των προσφύγων, καθώς ο ίδιος ο Μουζάλας παραδέχεται ότι το 80% των «προσφύγων» είναι «οικονομικοί μετανάστες», στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή λαθρομετανάστες.

Η αποκάλυψη αληθειών από τον Μουζάλα, οι οποίες ήσαν γνωστές στο ευρύ κοινό εξαρχής, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση τα προβλήματα που γεννά η συνεχώς αυξανόμενη λαθρομετανάστευση, με δεδομένο ότι η στάση μονιμοποίησης -νομιμοποίησης 25.000 «προσφύγων» δίνει ένα σχετικό μήνυμα και σ΄άλλους επίδοξους «επισκέπτες» της Πατρίδας των Ελλήνων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *