ροή ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ MEDIA! Ποιο Ελληνικό Κανάλι αγοράζει ο Τούρκος παραγωγός του Survivor



Η απόφαση θεωρείται ειλημμένη. Ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης πουλάει τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον στον Τούρκο παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr ο Έλληνας καναλάρχης μεταβαίνει σήμερα αεροπορικώς στη γειτονική χώρα προκειμένου να έχει συνάντηση με τον 48χρονο μεγιστάνα των media και να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στις ισορροπίες του τηλεοπτικού μας γίγνεσθαι.
Έxει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί πως το ραντεβού, όπως μαθαίνουμε, κλείστηκε από τον ίδιο τον ιδιαίτερο σύμβουλο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Ιλίτζαλι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας.
Ο παραγωγός του Survivor επιθυμούσε διακαώς εδώ και καιρό να αγοράσει τηλεοπτικό σταθμό στη χώρα μας (ή να δημιουργήσει έναν δικό του εξαρχής), αλλά μέχρι σήμερα οι προσπάθειες δεν είχαν ευοδωθεί. Τώρα, βρίσκεται ένα βήμα πριν την υλοποίηση του επαγγελματικού του στόχου αφού το deal με τον κ. Βρυώνη έχει κλείσει και απομένουν μονάχα οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *