ροή ειδήσεων

Εισαγγελική παρέμβαση για τις επαφές ισοβίτη του Noor 1 με Καμμένο



Αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας αποτελούν πλέον οι καταγγελίες του ισοβίτη Μάκη (Ευθύμιου) Γιαννουσάκη, που εκτίει την ποινή του για την υπόθεση του πλοίου Noor1 με τη μεταφορά του φορτίου των 2,1 τόνων ηρωίνης. Ο ισοβίτης είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε πιέσεις προκειμένου να εμπλέξει στην υπόθεση γνωστό εφοπλιστή....


Πλέον εισαγγελέας ψάχνει σε πρώτη φάση τη βασιμότητα αυτών των καταγγελιών, στο πλαίσιο έρευνας από την Εισαγγελία Εφετών Πειραιά, ώστε αν εντοπιστούν ποινικές ευθύνες να αποδοθούν.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως η σχετική δικογραφία αναμένεται να αποσταλεί, πιθανότατα, και εντός της ημέρας στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η διαβίβαση της δικογραφίας προκειμένου να υπάρξει καθορισμός αρμοδιότητας -έτσι λέγεται η σχετική διαδικασία στη νομική ορολογία -καθώς μεταξύ των προσώπων που αναφέρονται σε όσα καταγγέλλει ο ισοβίτης περιλαμβάνεται και εισαγγελικός λειτουργός που υπηρετεί στον Πειραιά.

Για το λόγο αυτό η έρευνα από την Εισαγγελία του ανωτάτου δικαστηρίου θα ανατεθεί σε εισαγγελέα είτε της Αθήνας είτε άλλης εφετειακής περιφέρειας που είναι κοντά στην Αττική.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *