επικαιρότητα

Ακόμη μια Ροδίτισσα που εντυπωσιάζει σε talent showΜπράβο Μαριάννα! Έκανες τους Ροδίτες να αισθανθούν πολύ όμορφα με τη δυναμική παρουσία σου στο talent show "So you think you can dance" και φυσικά για το γεγονός ότι προκρίθηκες στην επόμενη φάση!

Η Ροδίτισσα χορεύτρια Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, κατάφερε να καταπλήξει κοινό και κριτική επιτροπή, του δημοφιλούς show, το οποίο παρακολουθεί πάρα πολύς κόσμος.

Να σημειωθεί ότι, η Μαριάννα, απέσπασε και πάλι εξαιρετικές κριτικές από την επιτροπή των ειδικών που την αξιολόγησαν, στο χορευτικό του παλιού γνωστού τραγουδιού, "στη Ντισκοτέκ" (με την Ελπίδα), μαζί με τον επίσης εξαίρετο χορευτή Αλεξάντερ, που αποτέλεσαν ζευγάρι.

Η ταλαντούχα Ροδίτισσα προκρίθηκε από τις ψήφους των τηλεθεατών στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου κατάγεται και μένει μόνιμα στη Ρόδο, είναι 19 ετών και έχει έναν μικρότερο αδερφό. Ξεκίνησε με μπαλέτο όταν ήταν 3 ετών, έπειτα από παρότρυνση της μητέρας της. Σπούδασε 1,5 χρόνο στην Αγγλία, musical theater. Έκανε κυρίως μπαλέτο, jazz, χιπ χοπ, τραγούδι και υποκριτική. Οι δασκάλες χορού ήταν εκείνες που την παρακίνησαν να δηλώσει συμμετοχή στο "So You Think You Can Dance".

Από μικρή ήθελε να χορεύει και να διδάσκει χορό. Το όνειρό της είναι να περάσει σε κάποια σχολή χορού στην Αθήνα

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα