επικαιρότητα

11 πρόσφυγες αποβιβάστηκαν στη Ρόδο και 53 στο ΦαρμακονήσιΣτη σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών, τη στιγμή που αποβίβαζαν 11 πρόσφυγες σε παραλία της Ρόδου, προχώρησαν χθες άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατά τη διάρκεια περιπολίας στη θαλάσσια περιοχή «Κρεμαστής» εντόπισε ταχύπλοο σκάφος από το οποίο αποβιβάζονταν στην παραλία αλλοδαποί.

Ακολούθησε σύλληψη των δύο κυβερνητών του σκάφους, ενώ οι αλλοδαποί επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
Εν τω μεταξύ, στον εντοπισμό και τη διάσωση 53 προσφύγων προέβησαν, χθες το πρωί , στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Φαρμακονήσι.

Συγκεκριμένα, ναυαγοσωστικό σκάφος εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Φαρμακονησίου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο σε δυσχερή θέση.


Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ναυαγοσωστικού σκάφους προέβη στην ασφαλή διάσωση των προσφύγων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα του Φαρμακονησίου.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Λέρου.

ert

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης