Έκτακτη επιχορήγηση, για τη δημιουργία Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών, αιτήθηκε -μετά από προτροπή του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη- το Νοσοκομείο της Ρόδου.
«Ο υπουργός έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα της Μονάδας Νεογνών» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Κατερίνα Χατζηστρατή, προσθέτοντας ότι εκτός από την άμεση προκήρυξη των δύο παιδιάτρων – νεογνολόγων, για τη στελέχωση της Μονάδας, προχωρά και στην επιχορήγηση, ύψους 200.000 ευρώ, για τη λειτουργία της.
Σημειώνεται ότι χρονικά, η λειτουργία της Μονάδας Νεογνών προσδιορίζεται σε 7 έως 8 μήνες, λόγω της καθυστέρησης που πιθανόν να παρατηρηθεί στη διαδικασία των προσλήψεων.
ert
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.