επικαιρότητα

ΟΓΑ Α21: Πότε θα πληρωθεί η β΄ δόση του επιδόματος τέκνωνΣε περίπου δύο εβδομάδες οι δικαιούχοι του ΟΓΑ (www.oga.gr) θα λάβουν τη β’ δόση του οικογενειακού επιδόματος Α21, καθώς αυτό αναμένεται να γίνει το διάστημα ανάμεσα σε 20-31 Ιουλίου.

Στις 30 Ιουνίου 2017 έληξε το χρονικό περιθώριο προκειμένου για την κατάθεση στον ΟΓΑ(oga.gr) των αιτήσεων Α21 ούτως ώστε να λάβουν οι δικαιούχοι τη β΄ δόση των επιδομάτων και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την είσπραξή της.

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΓΑ:

Τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων ότι, ο Οργανισμός ενόψει της πληρωμής της Β’ δόσης 2017 έχει την δυνατότητα να επεξεργαστεί όσες αιτήσεις Α21 θα υποβληθούν στην Α.Α.Δ.Ε (taxisnet) μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.


Στους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων, των οποίων οι αιτήσεις Α21 πληρούν τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων, και θα υποβληθούν μέχρι τις 30/6/2017, θα καταβληθούν τα δικαιούμενα ποσά με την πληρωμή της Β’ δόσης 2017.

Οι αιτήσεις Α21 των δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων που θα υποβληθούν μετά την 30η Ιουνίου 2017, θα επεξεργαστούν και θα ελεγχθούν στη συνέχεια, ενόψει της πληρωμής της επόμενης Γ’ δόσης.

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα